Nastavení dopravy pro ČR a SK

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Nastavení dopravy pro ČR a SK

Zvolené téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  peetik a poslední změna je stará 5 let, 7 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #35781

    peetik
    Participant

    Dobrý den, potřeboval bych poradit, možná úplně konkrétně popsat jak mám nastavit cenu za dopravu zboží, které prodáváme jak na CZ, tak i na SK. Řešíme to přes přepravce, který má nastavenou cenu dle PSČ (vzdálenosti) a váhy balíčku. Možnost platby je v hotovosti na dobírku nebo v hotovosti na kamenné prodejně, či platbu kartou na kamenné prodejně.

    Máme dva e-shopy s různými produkty. Takže teď prvně potřebuji poradit s jedním, který je více využívanější. Tam sme nastavili cenu dopravy po celé ČR zdarma jen pro určité produkty, pak tu máme pár jiných menších produktů, kterým se má započítávat cena za dopravu. Ty samé produkty, mají i jinou cenu dopravy na SK. Jak mám toto rozlišit? U produktu mohu nastavit jen jednu třídu dopravy. Dá se to nastavit defaultním Woocommerce nástroji, nebo musím použít nějaký jiný plugin? Eventuálně fakt dokoupit nějaký?

    Př: Produkt A je přeprava po celé čr zdarma.
    Produkt A si zakoupí někdo na SK? Jak nastavit cenu na SK když mám u produktu nastavenou třídu 13€ na SK do určité vzdálenosti PSČ a váhy?
    Produkt B nespadá do dopravy zdarma a má nastavenou fixní cenu za dopravu 100 Kč pro čr.
    Produkt B si zakoupí někdo na SK, ale tam je nastavena klasická doprava dle váhy a vzdálenosti. čili od 13 € po 17 €.

    Opravdu nevím, jak toto mám nastavit. U dalšího webu to bude obdobně, s tím, že cena za přepravu se bude počítat jak v ČR tak i na SK.

    Děkuji za případné rady

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti