Nasměrování návštěvníka na stránku

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Nasměrování návštěvníka na stránku

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  radixcz a poslední změna je stará 9 let, 7 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • #19990

    radixcz
    Participant

    Zdravím,
    chci se zeptat na problém, mám web zaměřený spíše pro registrované. Chci aby nepřihlášený uživatel po zadání http://www.domena.cz viděl konkrétní stránku a přihlášený po zadání http://www.domena.cz viděl seznam posledních příspěvků. Používám Peter’s Login Redirect, kde jsem to nenašel a nechci zasahovat přímo do kodu. V současné době se mi návštěvník při zadání http://www.domena.cz vyděsí, protože místo příspěvků vidí prázné místo s tlačítkem “starší příspěvky”. Zkoušel jsem i jiné šablony, ty pro změnu píší nenalezeno :-)
    Je možné, že to tu někde padla či jinde je popsáno. Hledám už týden a nemohu najít správnou frázi jak toto vyhledat. Děkuji za pomoc a omlouvám se, zda se ptám opakovaně jako jiný uživatel.

    #19994

    weskomfort
    Participant
    Web

    Dobrý den,
    plugin Peter’s Login Redirect přímo neznám, ale podle mně hned na screenshotu je přesně to co potřebujete. Prostě si zvolíte kam bude přesměrována daná uživatelská role.

    #19995

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    http://bit.ly/1t4CIbd

    Myslím, že pokud řešíte zamykání stránek pro registrované zakládáním soukromých stránek a příspěvků, stačilo by možná při použití filtru pre_get_posts ověřit uživatele, zda je přihlášen a příspěvek, jestli je soukromý, a pokud by to nesedělo tak odeslat

    pokud chcete toto udělat pro celý web (jakákoliv stránka/příspěvek), následuje tato možnost, který přesměruje všechno, co není přihlášeno na jednu stránku (platí pro celý web):

    if(!is_user_logged_in()&&!strstr(basename('http://'.$_SERVER[HTTP_HOST].$_SERVER[REQUEST_URI]),'wp-login')){wp_redirect('http://localhost/wp-login.php', 301);exit;}

    plugin který používáte to sám o sobě neumí (filtrovat přihlášené a nepřihlášené)

    Jak řešíte články pro registrované?

    #20002

    radixcz
    Participant

    Tato poslední možnost se mi velice líbí. Jen jsem nechtěl zasahovat do kodu kvůli aktualizacím. Články pro registrované řeším přes plugin Page Security by Contexture, kde jak mi radí v první odpovědi není už nabídka co byla a to co nabízí mi nefunguje úplně ideálně. Mám teď rubriku, která je skrytá a v ní příspěvky pro přihlášené uživatele.

    #20011

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    To znamená, že některé části by měly být veřejně viditelné?
    potom by stačilo nějak z pluginu vytáhnout, které stránky a příspěvky (či rubriky) by se měly krýt, a vytvořit “nový” jednosouborový plugin (ať nelezeme do zeli autorům pluginu)

    něco takového:

    function logredirse(){
    $cururl='http://'.$_SERVER[HTTP_HOST].$_SERVER[REQUEST_URI];
    $loginisneeded=(get_option('pageclosed?'))?current_user_can('read_private_pages'):true;
    if($loginisneeded&&!strstr(basename($cururl),'wp-login')){
    wp_redirect(wp_login_url($cururl), 301);
    exit;
    }
    }
    #20013

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Omlouvám se, že matu, před chvílí jsem si zkoušel tento plugin na localhostu, a vyšlo z toho, že sám umí u stránek přesměrovávat (viz příloha)
    – pro vás důležité volby jsem vyznačil “divnou” barvou

    pokud zaškrtnete možnost přesměrování na stránku, nebo ještě níže přesměrování na login, potom se budou nepřihlášení přesměrovávat na přihlašovací formulář. Pokud si vytvoříte stránku, můžete stejně dobře vložit přihlašovací formulář do ní, filtrem na obsah. Přesměrovávací plugin můžete s klidem vyhodit :)

    Pokud chcete dělat seznam příspěvků pro registrované, doporučuji k tomu udělat tento v postranním widgetu, a opatřit jej podmínkou pomocí pluginu widget logic, nebo jeho odvozenin (mnohdy grafických)

    Attachments:
    #20019

    radixcz
    Participant

    Děkuji všem za rady, použil jsem kombinaci a už to běhá. Problém byl hlavně v tom, že se hádali pluginy, tak jsem musel postupně vypínat a mazat. Konečně to funguje podle představ. Moc všem děkuji za rady a prohlašuji toto za uzavřené :-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti