Našli jste pomoc? Podpořte nás!

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Oznámení Našli jste pomoc? Podpořte nás!

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 8 let, 11 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2455

    admin
    Keymaster
    Web

    Včera dosáhlo fórum nových rekordů v návštěvnosti (346 unikátních uživatelů) a objevilo se zde několik desítek nových příspěvků. Děkujeme!

    Občas při návalu nových dotazů nestíháme odpovídat a velké díky patří také zkušeným uživatelům, kteří ve fóru pomáhají odpovídat a řešit rozličné problémy (díky Lukenzi). Naše podpora nadále zůstává (a do budoucna zůstane) zdarma, ale občas se někdo zeptá, zda nemůže nějak přispět. A z tohoto důvodu nyní nově nabízíme ikonku PayPalu, abyste mohli snadno a rychle poděkovat a přispět tak na provoz fóra.

    Výsledky tohoto experimentu časem zveřejníme, získané prostředky budou reinvestovány do rozvoje fóra. Chystáme také program pro naše přispěvatele, kde by mohli být odměňováni podle vyřešených problémů. Děkujeme!

    #13397

    neteyescz
    Participant

    Vrátím se… již brzy :)

    (již se u mě projevují abstinenční příznaky, teď ale bylo hodně práce, problémů..)

    Časem bych uvítal i nějáké ty funkce fóra pro příjemné psaní. Prostě mě nebaví se vždy vypisovat s BB code…

    Jinak vidím, že se fórum ubírá správným směrem. A za to jsem nesmírně rád.

    S přáním hezkého dne,

    Neteyes.cz (@Neteyescz)

    #13398

    Jirik
    Participant
    Web

    A nešlo by třeba ještě uvést číslo konta? Nejsem uživatele PP ani jiných Pay. Ale přesto bych rád daroval nějakou symbolickou částku

    #13399

    admin
    Keymaster
    Web

    Jirik: Díky, pracuje se na tom. Bohužel nemám v současné době vhodný bankovní účet pro více drobných částek (zbytečné poplatky), takže budu pro tyto účely zakládat nový samostatný účet (patrně Fio). Díky za podporu!

    #23058

    kidnec
    Participant
    Web

    Kolik by jste od komunity chtěli, aby jste zrušili ty blikající, hejbající se a provokující reklamní bannery? Přecijenom je to komunitní web, chápu že ho admin financuje ze svého nebo podobně. Ale působí to divně….pokud to doslova vydělává tak nic neříkám ;)

    #23072

    admin
    Keymaster
    Web

    @kidnec: Osobně se mi reklamy také moc nelíbí, ale zmiňované dva bannery mi umožňují se trochu více věnovat fóru, občas napsat nějaký článek a financovat provoz webu. Myslím, že nejsou nijak extra vtíravé (žádné vyskakovací okna) a úzce souvisí s tématem. A budou tu tak dlouho, dokud bude trvat zájem inzerentů, takže je možné, že za měsíc může některý z nich zmizet nebo tu zůstanou dlouhodobě. Když jsem si měl vybrat, jestli bannery nebo nenápadné PR články, tak jsem raději zvolil bannery, kde musí být každému jasné, že je to reklama. I kdybych dostal nějaký příspěvek od “komunity”, tak tu reklama patrně stejně zůstane, ale pouze vznikne více článků, pluginů nebo budu častěji odpovídat do fóra (případně budu moci zaplatit další spolupracovníky).

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti