Náhledový obrázek u příspěvku

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Náhledový obrázek u příspěvku

Zvolené téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Lucie a poslední změna je stará 5 let, 5 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)
  • Autor
    Příspěvky
  • #35876

    willi
    Participant

    Dobrý den.
    Krom mnoha dalších, mám problém se zobrazováním náhledových obrázků u příspěvků. Používám šablonu Featured News – upravena Magazine7. V nabídce na stránce se náhledový obrázek otevře v pohodě , pokud však kliknu na článek, náhledový obrázek se ve článku zobrazí v gigantických rozměrech (příloha). Když kouknu na mobil, tak tam to vypadá v pohodě. Stáhl jsem si plugin Simple Image Size, ale stále nevím co s tím, jelikož velikost je tam definovana 150×150 což mi vyhovuje, ale ve článku se zobrazuje uplně jinak. Nebo mám nějak ( a jak?) upravit velikost u Magazine7 Featured size (konrketni nastaveni šablony, ale tam nejsou definovane přesne rozměry jen max vyška 1024 nebo tak, takže nevim proč to měnit.)
    Děkuji za případnou pomoc!

    #35877

    willi
    Participant

    https://uloz.to/!xsM24ixsUBqA/wordpress-pngsdaa-png

    Kldyž si příspěvek rozkliknu, tak je obrázek roztažený přes 2 obrazovky.

    #35878

    Jakub
    Participant
    Web

    Pravděpodobně to půjde přes nastavení šablony. Ale neznám ji, takže takhle těžko konkrétně radit. Generování dalších rozměrů tady nepomůže, pokud se nebudou aplikovat v šabloně.

    #35879

    edoves
    Participant

    Ja to riesim kazdu chvilu. Pozri nastavenia temy a ked to nepomoze, tak uprava najskor asi stylov. Ja to riesim kazdu chvilu pri nejakej sablone, sem tam aj pluginy vedia robit svoje. Trochu ma potrapil podobny problem aj na http://www.zlavovy-kod.sk/ a to tam je myslim platena sablona. Pozor vsak ak upravujes kod, tak ak potom das aktualizovat, aby ti to nerozhadzalo zase alebo aj horsie.

    #35894

    willi
    Participant

    Díky moc za rady. Koukal jsem na vaše weby a musím říct -pecka. Mám teď jiný problém. Když píšu příspěvek a píšu od kraje ke kraji, tak se text na stránce neupraví automaticky pod sebe, ale přesáhne textové pole (viz odkaz.). Určitě na to existuje nějaký plugin, hodně lidí používá ten Gutenberg, ale mi se moc nezdná. Doporučili byste mi nějaký textový editor, kde si můžu nastavit i tabulátory. Jinak kámošovi to normálně funguje, prostě píše a na stránce mu to nejde přes okraj, ale automaticky to udělá nový řádek, bez pluginu..nechápu.

    https://uloz.to/!G3NwXb1zUfC8/dfdfdffd-png

    #35895

    Jakub
    Participant
    Web

    Ne, že by Gutenberg (či jiný vizuální editor) nemohl pomoci, ale pokud se z klasického editoru zobrazuje toto, tak je rozbitá šablona či nějaké stylování. Bez odkazu ale těžko říct, co konkrétně.

    #35941

    willi
    Participant

    cechie.eu. Asi budete mít pravdu s tou rozbitou šablonou. Dnes jsem chtěl už začít publikovat na ostro a po přihlášení jsem zjistil, že se mi během neaktivity začal zobrazovat orkaj – bílý pruh kde nic není (viz. odkaz na obrázek, nebo mrkněte přímo na webu). Jsem si jistý, že předtím to nebylo. Pravidelně si zobrazuju web na mobilu, takže bych si všiml, že tam mám takové prázdné okraje…to je fakt peklo. Vůbec nevím co si počít, vše bylo už perfektní stačilo smazat zkušební posty, dodělat detaily na zahlavi a začít na ostro a teď taková pičovina. Hned po přihlášení jsem si toho všmil. Díky za pomoc

    https://uloz.to/!94IgM41UMUrw/ffdfsfsc-png

    #36005

    Lucie
    Participant
    Web

    Dívala jsem se na uvedený odkaz cechie.eu,a le opravdu to je asi právě v nějaké rozpracované fázi. Možná bych doporučovala použít jinou šablonu, popř. kontaktovat podporu (pokud šablona nějakou má). Pokud se zobrazovaly velké náhledy obrázky, jak už bylo řečeno, jejich zmenšování nepomůže, je tam chyba někde v šabloně, pak by bylo asi nutnéč šáhnout do CSS stylů a upravit je.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti