Náhledový obrázek

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  jindriska a poslední změna je stará 11 let, 4 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2402

    jindriska
    Participant

    Ahoj, používám šablonu Yoko a mám problém s náhledovými obrázky. Chtěla bych, aby byl u každé stránky jiný náhledový obrázek. Když si vytvořím novou stránku, tak tam normálně mám záložku “vložit náhledový obrázek”, nahraju si ho tam, ale na webu se prostě nezobrazí, v záhlaví všech stránek se mi zobrazují obrázky, které mám nahrané pro hlavní stránku.

    Existuje prosím nějaké jednoduché řešení?

    #13203

    admin
    Keymaster
    Web

    Takže pokud nastavíte náhledový obrázek u jednotlivé stránky, tak by se měl zobrazovat v záhlaví? Jsou obrázky dostatečně široké a vysoké (1102 x 350 pixelů)? Pokud by byly příliš malé, tak budou myslím ignorovány…

    #13204

    Lukenzi
    Participant

    Možná by pomohl i odkaz na web nebo ukázku…

    #13205

    jindriska
    Participant

    Tak už mám problém vyřešený. Já jsem totiž používala jinou šablonu, ale Yoko se mi líbila mnohem víc, takže jsem si ji změnila, stránky, galerie, všechno fungovalo, jen ne ty obrázky v záhlaví.

    Musela jsem vytvořit každou stránku znova (naštěstí jich ještě moc nemám:)). Dala jsem vytvořit novou stránku, zkopírovala tam obsah tý starý a znova vložila náhledový obrázek. Věřím, že by to šlo vyřešit i nějak líp, našla jsem nějaké návody, ale už najít soubor functions.php mi dalo dost zabrat, natož, abych tam něco vkládala, nebo mazala:)

    Pro mě z toho plyne ponaučení, že šablonu je dobrý vybrat si pěknou hned na začátku a moc ji neměnit :)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti