Náhledové obrázky

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  pinokio a poslední změna je stará 10 let, 11 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3315

    pinokio
    Participant

    Jak mám udělat, aby se náhledový obrázek ve WordPressu zobrazoval pouze na hlavní stránce a v samotném článku, aby se už nezobrazoval? Když si dám náhledový obrázek, který je stejný jako mám obrázek přímo v článku, tak po rozkliknutí samotného článku tam mám obrázky dva – ten náhledový i ten normální, publikovaný přímo v samotném článku. Chtěl bych náhledové obrázky používat z důvodu jednoho widgetu náhodných příspěvků a z výše popsaného důvodu tento widget musím používat jen bez náhledových obrázků. Děkuji za Váš čas a případnou odpověď.

    #15517

    Musilda
    Participant
    Web

    V single.php smazat zobrazení náhledového obrázku.

    #15518

    admin
    Keymaster
    Web

    pinokio: Hodně bude záležet na konkrétní šabloně a zejména používaném pluginu (widgetu). Pokud chcete používat náhledové obrázky pouze proto, že se hodí pro nějaký plugin (zobrazení ve widgetu), tak existují určitě i jiné způsoby řešení (např. automatické zobrazení prvního obrázku z příspěvku).

    Pokud ale chcete náhledové obrázky opravdu používat, tak má Musilda pravdu a je třeba buď upravit soubor pro zobrazování jednotlivých příspěvků (obvykle single.php) a odebrat funkci the_post_thumbnail() nebo si napsat jednoduchou funkci s využitím filtru post_thumbnail_html, kdy budete vracet pro podmínku is_single() prázdné HTML. Druhý případ je vhodnější pokud nechcete upravovat soubory šablony, např. kvůli aktualizacím.

    #15519

    pinokio
    Participant

    Musilda a admin: Moc, moc děkuji za Vaší radu. Velmi mi to pomohlo. Ještě jednou díky moc!

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti