Multi user WordPress

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 11 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2903

    georgin
    Participant

    Měl bych pár dotazů.

    1.Funguje Multi user WordPress na administraci více domén, nebo jen na subdomény?

    2.Jaký plugin použít (pokud možno za 0 peněz) na FB tlačítko like a komentáře k fotkám do NextGen gallery?

    #14734

    Bigdrobek
    Participant
    Web
    #14735

    admin
    Keymaster
    Web

    1) Bigdrobek sepsal pěkný návod. Používám síť webů také pro různé drobné informační projekty, takže tam mám třeba několik domén s několika stránkami a vše bez problémů funguje. Pokud se nechystáte na jednotlivých doménách vyrábět nějaké speciální a složité weby, tak je to asi ideální řešení.

    Jen shrnu, že hlavní je pro tyto účely plugin WordPress MU Domain Mapping, případně je možné to zvládnout i zcela bez pluginu (návod).

    2) Sociální tlačítka a komentáře pro NextGEN Gallery mohou fungovat na základě standardního pluginu Facebook, ale to pouze v případě, že používáte pro galerie stránky (a návštěvníci pak vlastně hodnotí stránky s galeriemi).

    Pokud chcete tlačítko ke každému obrázku, tak to bude potřeba něco jiného. Můžete zkusit např. plugin NextGEN Facebook Open Graph nebo flexo-social-gallery (Pozor, vyžaduje další plugin Flexo Facebook Manager).

    A pokud jste ochoten obětovat nějaké dolary, tak moc pěkně vypadá např. řešení pomocí FooBox (27 USD, demo) nebo Social Gallery WordPress Photo Viewer Plugin (25 USD).

    Pro samostatné komentáře v NextGEN Gallery (mimo Facebook) je pak možné použít plugin NextGEN Gallery Comments.

    #14736

    admin
    Keymaster
    Web

    A dnes jsem ještě náhodou narazil na povedený plugin Share My Gallery, který sice není zadarmo, ale 18 USD není snad žádný velký problém. A ke každému obrázku pak budete mít na výběr různé sociální sítě pro sdílení…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti