Minimálně jedna databázová tabulka není dostupná…..atd.

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Minimálně jedna databázová tabulka není dostupná…..atd.

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Azifaral a poslední změna je stará 7 let, 7 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #28626

    Photocech
    Participant

    Zdravím
    vyskytl se mi problém po běžné aktualizaci na http://www.certano.cz a mě se to nedaří i přes celkem jasný návod, který jsem našel na netu rozchodit. Zkusím to popsat:

    1) Aktualizoval jsem na stránce http://www.certano.cz nějaké aktualizace, většinou je to otázka pár vteřin, ale teď to zamrzlo a při pokusu o obnovení okna se zobrazila tahle chyba:
    http://certano.cz/wp-admin/maint/repair.php (viz obrázek)

    2) našel jsem návod na opravu přímo této chyby, která se mi stala … ten je tady: http://n-host.cz/2014/04/wordpress-nepodarilo-se-navazat-spojeni-databazi/#comment-64

    – je to ta část s nadpisem “Minimálně jedna databázová tabulka není dostupná. Pravděpodobně bude potřeba databázi opravit”
    – bohužel se mi podle zadaného návodu ani po přidání příslušného řádku přes FTP neobjeví to správné okno s možností opravy databáze, ale pořád tam skáče ta stejná chyba jako v obrázku výš. Takže nejspíš dělám nějakou chybu v přidání onoho řádku.

    Co s tím??

    #28634

    Azifaral
    Participant
    Web

    Já osobně bych použil poslední zálohu databáze, protože těmto opravám moc nevěřím. Navíc si myslím, že to bude výrazně rychlejší řešení.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti