menu v twentyeleven

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 12 let, 2 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1414

    fantini
    Participant

    Jsem začátečník,mám problém s hlavním menu v šabloně twentyeleven. Vyhodila jsem vpravo vyhledávač, a potřebuju místo něj text menu (fyzioterapeutická masáž)

    http://www.kranio-fyzio.cz tak aby bylo vše v jednom řádku.Poradí mi někdo?předem dík.

    #10525

    admin
    Keymaster
    Web

    Používáte nějaké speciální nastavení šablony? Máte nainstalovanou nejnovější verzi šablony Twenty Eleven? Jakým způsobem jste konkrétně odstranila vyhledávání? Před chvílí jsem to zkoušel a myslím, že by se to tam měl celý text vejít. Možná bude problém s nějakou vaší úpravou, podle mě se tam v kaskádových stylech uplatňuje následující kód, který by tam ale asi být neměl:

    #branding .only-search + #access div {
    padding-right: 205px;
    }

    A právě tento kód způsobuje zbytečně velkou mezeru v pravé části menu. Problém patrně bude ve způsobu, jak jste odstranila vyhledávací pole…

    #10526

    fantini
    Participant

    Myslím,že v editoru, v souborech šablon jsem prostě vymazala obsah vyhledávací formulář.

    #10527

    admin
    Keymaster
    Web

    Ano, to jsem předpokládal, ale patrně jste umazala něco, co tam mělo zůstat nebo jste neumazala správně všechno, co bylo potřeba. Vraťte tam původní neupravený soubor a zkuste to provést ještě jednou, třeba podle nějakého návodu, např. zde. Nezkoušel jsem to, ale pokud nebudeme přesně vědět, co jste kde upravila, tak s tím bohužel moc nepomůžeme…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti