Menu tlačítkové + tlačítka pro soc. sítě

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Menu tlačítkové + tlačítka pro soc. sítě

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Tomáš a poslední změna je stará 4 roky, 9 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #37630

    pavlas
    Participant

    Zdravím Vás! Potřeboval bych vytvořit tlačítkové menu, kdy po rozkliknutí příslušných tlačítek se rozbalí další menu s tlačítky a podstránkami. Viz. např., jak je to tady:

    http://www.martinmojzis.com

    Dále bych potřeboval nějaký šikovný plugin na tlačítka, která by přesměrovala na soc. sítě. Moc děkuji předem za rady a informace.

    #37631

    flashrad
    Participant

    Dobrý den,
    nejjednodušeji to menu uděláte tak, že v administraci-vzhled-menu vložíte do stávajícího menu stránky(odkazy) jako submenu (tedy položka bude uskočená doprava pod svým rodičem).
    Pluginů na sociální sítě je milion…teď z hlavy mě napadá Social warfare, který nabízí základní funkčnost a moc nezatěžuje wordpress. Ale určitě jsou lepší a určitě mnohem horší :-)

    #37644

    pavlas
    Participant

    Dobrý den,

    děkuji Vám za Vaši odpověď. Nicméně nevím si s tím rady. Pokud vytvořím vlastní odkaz a přidám jej do menu, tak potom jej přetáhnu pod stránku, kde chci mít tlačítko s tím odkazem, tak se vytvoří pouze podstránka. Tedy po najetí myši na stránku se rozbalí menu s tím odkazem jako podstránkou.

    Ale potřebuji to mít tak, že jak jsou např. tlačítka na soc. sítě s obrázky, aby se to v úvodní stránce zobrazovalo rovněž s příslušnými obrázky, jako tlačítkové menu s dalšími stránkami a ne jako podstránka v navigačním menu. Nevím, zda jsem se vyjádřil správně, ale mám na mysli např. takovéto tlačítkové menu:
    http://www.martinmojzis.com

    Tedy obrázky v úvodní straně v nichž jsou odkazy na stránky.

    Myslím, že je na to potřeba nějaký plugin.

    #37645

    flashrad
    Participant

    Já ale na té stránce žádné menu s obrázky nevidím…jen to s dvěma podstránkami pod odkazem autor…

    #37653

    Tomáš
    Participant

    Autor zmiňovaného webu nepoužívá WordPress, ale jednoduché HTML a CSS, v tomto případě použil jen pár HTML tagů (návod česky/anglicky) – pár DIVů, kde je každý z nich obalený v A tagu.

    Pokud si s tímto značkovacím jazykem nevíte rady, tak v nejhorším případě pro Vás bude nejednodušší možnost použít některý page builder plugin, kde si vše jednoduše naklikáte (ale za cenu zbytečně složitého kódu, který může zpomalovat web).

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti