Marketer Plugin je nový unikátní nástroj

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Marketer Plugin je nový unikátní nástroj

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Lukenzi a poslední změna je stará 11 let, 9 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1819

    Marketer Plugin
    Participant
    Web

    «Marketer Plugin» je nový unikátní nástroj pro blogery, obchodní manažery a webdesignéry by přes WordPress rychle vytvořili profesionální a vysoce kvalitní webové stránky!

    Profesionální práce manažera marketingu a prodeje přes internet, stejně jako chytrý přístup veškerých uživatelů k organizaci svých činností na internetu, je správné použití dostupných prostředků, vybrat správný postup z tisíce možností. Pro platformu WordPress plugin vytváří mnoho plug in známé mezi bloggery a designery, profesionály i amatéry, kteří mají tendenci vytvářet svůj vlastní arzenál plug-inů, zajišťující jejich potřeby. Potenciál pro takové uživatele může být výrazně vyšší, pokud do svého výběru zapojí i nový plugin – Marketer Plugin!

    Výhody plug-inu pro WordPress «Marketer Plugin»:

    1. Intuitivní pochopitelné principy typy práce s plug-in, nepotřebujete žádné speciální dovednosti web-designu ani web-programování, pro vytvoření profesionálních stránek, co ušetří Váš čas i finance !

    2. Výkonné unikátní drag-and-drop rozhraní, které umožňuje v reálném čase přidat na stránku a upravit na libovolnou položku – text, obrázek, video, info-bloky,.. a okamžitě uložit výsledek.

    3. Pohodlný WISWYG-editor (tj. na principu, to co vidíš i získáš) pro rychlou práci v reálném čase.

    4. Možnost v případě potřeby provádět úpravy kódů přímo na stránce.

    5. Velká databáze grafických šablon, témat a prvků stránek, které lze přizpůsobit podle vašich představ.

    6. Srozumitelné a ziskové partnerské programy pro ty, kteří chtějí vydělávat na distribuci výrobků.

    POUŽITÍ “Marketér PLUGIN» Nápověda:

    Marketingovému manažerovi – pomáhá zvýšit účinnost reklamy a marketingové společnosti Sales Manager – pomáhá k dosažení nezbytných výsledků prodeje Web Designer – pomáhá využít a posílit jejich kreativitu a profesionalitu Blogeři – pomáhá dovézt své kvality na jinou úroveň. Jakémukoliv uživateli internetu pomáhá snadno a jednoduše vytvářet své vlastní stránky, aniž by se museli učit různé speciální techniky. Jakémukoliv uživateli – rychle vytvořit svou vlastní stránku a web na internetu, bez potřeby umět spoustu speciálních dovedností

    Podrobnosti naleznete na tomto odkazu http://www.marketerplugin.com/

    #12126

    admin
    Keymaster
    Web

    Přesměroval jsem odkaz na původní anglickou verzi pluginu, protože ten plugin opravdu existuje. Osobně se mi ten plugin moc nezdá, ale odkaz tu můžeme klidně nechat i pro ostatní.

    Příště bychom ale uvítali např. vlastní zkušenosti s pluginem a ne jen affiliate odkaz a nějaký podivný automatický překlad funkcí…

    #12127

    Lukenzi
    Participant

    Nějak to nebudu extra komentovat jen přidám to ,že¨každý odkaz z marketerplugin.cz vede na marketerplugin.com a je to affil, tedy když zaplatíte část financí věnujete někomu jinému – proto je to asi taky tak drahé :D

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti