Kritika free šablony

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Oznámení Kritika free šablony

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Musilda a poslední změna je stará 10 let, 11 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3142

    Musilda
    Participant
    Web

    Tak jsem si o víkendu trochu odpočinul od kódování cizích věcí a udělal jsem si radost vlastní šablonou. Je responsivní, má vlastní Theme option, sluden na homepage je flexibilní, v administraci je možné zvolit kategorii a počet příspěvků, z které se bude zobrazovat ve slideru titulek a thumbnail, deset přednastavených barevných stylů, 20+ background patterns, možnost měnit barvu pozadí (neomezené množstí barev), v adminu je možné vybrat kategorie pro výpis článků na homepage (pro každý zvlášť), nastavení odkazů na profily sociálních sítí v patičce, vlastní widget s ikonky sociálních sítí, možnost vypnout sdílení pod výpisem v kategorii a post/page, 3x widget area v patičce.

    Šablona je ellias.8u.cz , budu rád za kritiku. Zatím není link na stažení, pokud mi to nevezmou na wordpress.org, vložím link do šablony.

    #15266

    admin
    Keymaster
    Web

    Na první pohled nevypadá špatně :-) Ale nezkoumal jsem kód ani administraci…

    Doporučuji použít pro kontrolu kvality plugin Theme-Check. Hned uvidíte, jestli máte šanci dostat se do oficiálního adresáře šablon WordPressu…

    #15267

    Musilda
    Participant
    Web

    Tak koukám, že budu muset opravit pár drobností, ale není jich zase moc.

    #15268

    Musilda
    Participant
    Web

    Šablonu jsem včera uvolnil ke stažení, link najdete v ellias.8u.cz/download , tak ať slouží. Čeština by měla být do středy.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti