Kontaktní formulář

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 7 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #20196

    Elis27
    Participant

    Dobrý den,
    moc prosím o radu, už opravdu nevím, kde je chyba. Na své webové stránky se snažím dát kontaktní formulář. Zvolila jsem pro začátek úplně ten nejjednodušší a stáhla jsem si plugin s názvem Contact form 7. I když jsem našla návod na internetu a dělala vše, jak bylo ukázáno, stejně mi to pořád nefunguje. Chyba vždy nastane, když se snažím ověřit funkčnost formuláře, vyplním vše, aby to neházelo chybu a při zmáčknutí tlačítka Odeslat mi to napíše tuto chybu: “Vaše zpráva nebyla odeslána”. I při použití jiného pluginu mi stále nejde odeslat formulář na email. Byla bych všem moc vděčná za radu.
    Předem moc děkuji.

    #20208

    weskomfort
    Participant
    Web

    Dobrý den,
    už je to sice déle, ale něco podobného tu Admin již řešil. Zkuste se na to podívat.

    #20221

    Elis27
    Participant

    Dobrý den,
    moc děkuji za odkaz. Bohužel mi to nepomohlo. Zkusila jsem i zmiňovaný plugin Email Log a při pokusu odeslat formulář se v Email Log nic neobjeví. Achjo, kdyby vás prosím něco napadlo, byla bych opravdu vděčná. Jakýkoliv nápad velmi ocením.
    Předem moc děkuji.

    #20222

    admin
    Keymaster
    Web

    Používáte nejnovější WordPress? Zkusila jste deaktivovat všechny ostatní pluginy a nasadit výchozí šablonu Twenty Fourteen, abychom vyloučili možné konflikty? Ani v tomto případě není email odeslán? Jaký používáte hosting? Ostatní emaily v pořádku chodí (např. nové komentáře)?

    #20223

    Elis27
    Participant

    Ano, používám. Zkusila jsem vše deaktivovat a zvolit výchozí šablonu, ale myslím, že nastala změna a to v tom, že vyplním kontaktní formulář, kliknu na Odeslat, sice mi opět vyskočí červené okénko “Vaše zpráva nebyla odeslána. Prosím zkuste odeslat zprávu později nebo kontaktujte administrátora.” ALE v pluginu Email Log je dotaz uložen, ale na emailu pořád nic není. Hosting mám na http://www.ic.cz. Nové komentáře jdou odeslat a na stránkách se zobrazují.

    #20225

    admin
    Keymaster
    Web

    Myslím, že to bude způsobeno hostingem IC.cz, se kterým jsme tu řešili už mnoho jiných problémů. Máte placenou variantu nebo hosting zdarma? Pošlete mi prosím přihlašovací údaje (kontakt), mohu to časem vyzkoušet, ale obávám se, že s tím asi nic nenaděláme…

    Ad komentáře: Po vložení komentáře (zkuste ho vložit jako nepřihlášený anonym) by měl přijít notifikační email na adresu autora příspěvku. Tento email dorazí?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti