kombinace rozbalovacího menu a carouselu

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) kombinace rozbalovacího menu a carouselu

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 10 let, 11 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3328

    tomus
    Participant

    Rád bych měl na webu horizontální rozbalovací menu (vytvořil jsem ho v pluginu Menubar, zatím jsem ho nijak nestyloval) a zároveň carousel (ten je dělaný přes Meta Slider).

    Výsledek ale je, že mi carousel překrývá položky druhého řádu, takže ty se sice z menu rozbalí, ale mizí, když se točí obrázky v carouselu, a nejde na ně kliknout…

    http://www.badmintoncoach.cz/

    Poradili byste mi, jak to vyřešit?

    #15546

    admin
    Keymaster
    Web

    Díval jsem se na odkazovaný web a žádný problém tam nevidím? Jaký používáte prohlížeč? Nebo už byl problém opraven? Jakým způsobem jste to nakonec vyřešil? Obecně jde většinou o nějaký konflikt v CSS (či Javascriptu) buď na straně menu nebo slideru. Obvykle to lze nějakou menší úpravou poměrně snadno vyřešit, takže určitě uvítáme případné zkušenosti…

    Plugin Menubar by měl mít různé šablony pro zobrazení menu, ale pokud používáte výchozí šablonu Twenty Twelve, tak tento plugin podle mě vůbec nepotřebujete a stačí vytvořit standardní menu v administraci Vzhled – Menu.

    Také plugin Meta Slider vypadá docela kvalitně (aktuální, dobře hodnocený). Zkoušel jste různé varianty slideru? Možná se chyba objevovala pouze v nějakém konkrétním skriptu (problém s transparentností)?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti