Kódování šablony (Menu)

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 6 let, 10 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • #32708

    happyna
    Participant

    Dobrý den,
    chci vytvořit rozbalovací menu, bohužel někde v kódování je chyba. Když vytvořím rozbalovací menu, tak se menu enormě roztáhne délku. Nevíte kde v šabloně hledat/změnit tyto parametry?

    Díky za každou radu.

    #32709

    happyna
    Participant

    Screenshot

    Attachments:
    #32712

    admin
    Keymaster
    Web

    Používáte šablonu MH Magazine Lite, zkuste ji nejdříve aktualizovat (máte starou verzi 2.5.7), možná už byl problém autory šablony odstraněn. Nemáte tam nějaké specifické úpravy, oficiální demoverze totiž žádný problém nemá?

    #32715

    happyna
    Participant

    No já spíše mám obavy, že když jsem se v tom štrachal, tak jsem tam někde nastavil jiný parametry. Bohužel jsem už 2-3x zkoušel pokus/omyl a nemůžu najít ten správnej oddíl v šabloně..

    #32717

    admin
    Keymaster
    Web

    A kde jste nastavoval parametry? V nějakém nastavení šablony? Nebo přímo v souboru style.css? Potom můžete stáhnout a nahrát na web originální verzi šablony a bude to zase v pořádku (přijdete ale o všechny úpravy, pokud jste nepoužil při úpravách odvozenou šablonu)…

    #32721

    happyna
    Participant

    bohužel ve style.css. No budu muset sehnat někoho kdo se v tom asi vyzná, nahrávat originál se mi nechce, protože v tě šabloně proběhlo dost předělávek a už ani netuším jak jsem je udělal.

    #32722

    admin
    Keymaster
    Web

    Osobně bych spíše doporučil vykašlat se na úpravy a nechat šablonu tak, jak ji zamýšlel autor, ušetříte tím spoustu času i peněz a výsledek bude velmi podobný :-) Pokud si to necháte od někoho jen opravit, tak jsou to vyhozené peníze, protože pak stejně nebude možné šablonu aktualizovat (což je jednou za čas vhodné). Takže zbývá možnost vyhledání všech provedených úprav a předělání do odvozené šablony a to už může být poměrně drahá záležitost (klidně se v případě zájmu o placenou zakázku ozvěte). Musíte zvážit, zda se to vyplatí nebo se raději smíříte s tím, že tam něco nebude zcela ideálního, ale bude to bez problémů fungovat :-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti