Knihovna médií – nezobrazí obsah

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Knihovna médií – nezobrazí obsah

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 7 let, 2 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • #30501

    olilub
    Participant

    Používám wp 4.7 , placený hosting (na kterém provozuji jiné WP bez problémů) na Ebola.cz. U jedné domény s wp 4.7 jsem pouze doplňoval texty a když jsem chtěl vložit obrázek z knihovny médií žádné se mi nezobrazily.Fyzicky jsou obrázky přítomny ve správné složce. Přikládám i obrázek jak to momentálně vypadá. Zkusil jsem deaktivovat pár běžných pluginů, přeinstalovat wp a je to stejné. Ještě jsem se s tím nesetkal a několik wp provozuji i na jiných hostingech – všude ok, tak nevím.

    #30502

    olilub
    Participant

    Zkoušim přiložit obrázek a asi jsem lama, které se nedaří

    Attachments:
    #30504

    admin
    Keymaster
    Web

    Takže i když nyní nahrajete nový obrázek, tak se v pořádku nahraje, ale v Knihovně nezobrazí? V tomto případě jde většinou o nějaký JavaScriptový konflikt se šablonou nebo nějakým pluginem. Zkuste deaktivovat všechny pluginy a nasadit základní šablonu Twenty Seventeen, potom běžte znovu na stránku Knihovny médií a nechte znovu načíst celou stránku pomocí Shift + F5. Pokud to stále nefunguje, tak bude problém na straně hostingu či přímo WordPressu…

    #30506

    olilub
    Participant

    Ano nové obrázky lze nahrát, ale stránka s médii opět nefunkční, obrázek se ve složce na hostingu objeví.
    No tak jsem zkusil vypnout všechny pluginy a stránka médií se načetla. Postupně jsem zkusil zapínat pluginy a zároveň zkoušel funkčnost knihovny.Po zapnutí všech co jsem vypnul knihovna funguje. Tak to jsem z toho jelen, když jsem to dělal před tím než jsem psal dotaz tak to nešlo. Nicméně děkuji za reakci na můj dotaz do fora a příště to zkusím vícekrát.

    #30508

    admin
    Keymaster
    Web

    :-) Těžko říci, vypadá to, že tam byla cachovaná starší verze skriptu? Problémy se objevily ve chvíli, kdy jste aktualizoval na nový WordPress 4.7? Potom si možná prohlížeč (Firefox) pamatoval starší verzi skriptu a načítal ji v kombinaci s novým WordPressem (i když k tomu by dojít asi nemělo). Nebo došlo i k aktualizacím pluginů a mohl se tam načítat nějaký starší skript nějakého pluginu (byl v konfliktu s novým WordPressem)? Podle mě už to bude v pořádku, jen přesnou příčinu se asi nedozvíme…

    #30510

    olilub
    Participant

    ne,ne na wp 4.7 to jelo od začátku jen jsem po vzniku problému přeinstaloval aktuální verzi wp. pro jistotu jsem to zkoušel ještě z jiného PC s odlišným operačním systémem a prohlížečem a problém byl stejný. Je škoda, že člověk nepřijde na to co se dělo bylo by to poučení pro příště . . .

    #30553

    admin
    Keymaster
    Web

    Jediné, co mě napadá, je nějaký poškozený soubor, který se dostal na FTP při kopírování/přeinstalování, těžko říci. Patrně tam byl i nějaký konflikt s pluginem, ale aktivace/deaktivace tomu mohly pomoci, to už asi teď nezjistíme, jen kdyby se to znovu objevilo :-) Potom je vhodnější zjistit příčinu, např. v konzoli prohlížeče prozkoumat JavaScriptové chyby, atd. Ale hlavně, že už to funguje :-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti