klikiháky v adrese

Zvolené téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Lukenzi a poslední změna je stará 11 let, 3 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2676

    peekaa
    Participant

    V html adrese se mi všude na koncích zobrazují znaky jako /#.UOvSvKyAliI, apod. Neví někdo k čemu to je nebo spíše jak to dát pryč?

    #14151

    Karlinho
    Participant
    Web
    #14152

    peekaa
    Participant

    super, díky. Nemám jako doplněk, ale jen jsem měl vložený kod do sidebaru a jen jsem tam upravil:

    data_track_addressbar: false

    #14153

    admin
    Keymaster
    Web

    Zatím jsem to moc nezkoumal, ale co ta služba AddThis vlastně dělá aneb proč jste měl vložený kód do postranního panelu? Přidává na web tlačítka pro sociální sítě? Není lepší použít klasická tlačítka než na to jít ještě přes nějakou další službu? A když si vypnete to sledování URL adres, tak vlastně ztrácíte nějakou pokročilou možnost sledování? Se sociálními sítěmi moc nepracuju, takže by mě docela zajímaly výhody této služby…

    #14154

    peekaa
    Participant

    Ano, máte pravdu. “Přidává na web tlačítka pro sociální sítě”. Nicméně je to takové velmi chytré přidávání. Jednak jich je tam hafo a jednak je mezi nimi i hezký tisk a hezké posílání mailem, což jsem chtěl také mít na jedom místě. Jistě by to šlo udělat ručně, asi by to bylo čistější, ale v té chvíli, ale i nyní, mi toto přišlo jako universální. Navíc to ještě rovnou zobrazuje, kolikrát tam kdo klik.

    #14155

    admin
    Keymaster
    Web

    @peekaa: Díky! Takže je to takové zjednodušené přidávání tlačítek pro sociální sítě. Díval jsem se, že to používá mnoho milionů webů, takže to asi musí být nějak výhodné :-) A ještě jestli jsem dobře pochopil ty URL kódy, tak ty slouží k tomu, aby bylo dohledatelné, na které stránce uživatel klikne na konkrétní tlačítko? A statistiky jsou pak dostupné někde na jejich webu? Nemáte s tím někdo zkušenosti?

    #14156

    Karlinho
    Participant
    Web

    @admin: Zkušenosti mám – na stránce Addthis.com se přihlásím pod svůj účet a mám tam “Analytics” – počet sdílení a počet kliků v jakémkoliv období, jaký obsah byl sdílen, jak byl sdílen, jakými prohlížeči a OS… Na jednom účtu taky můžu mít více stránek. Celkem vychytané :-)

    #14157

    Lukenzi
    Participant

    Jestli to chápu dobře tak to dělá to samé co umí Google Analytics?

    EDIT: A nedělají ty URL adresy bordel jako třeba duplicitní obsah atd.?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti