klíčové slova pro rubriku

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  romansentej a poslední změna je stará 10 let, 4 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #5437

    romansentej
    Participant

    Dobrý den, při kontrole zdrojového kodu i dle seo-servis jsem zjistil, že rubriky nemají své klíčové slova. Popis mají ten je vyplněný, ale klíčové slova nikde nemůžu najít. Mám aktivovaný plugin All in One SEO Pack 2.1 ale nikde jsem toto nastavení pro rubriky nenašel. je to možné nějak nastavit, případně něco vložit do kódu…může mi prosím někdo poradit jak na to?
    Děkuji předem za váš čas

    #16985

    davidulus
    Participant

    V nastavení All in One SEO Pack v boxu Keyword Settings stačí zaškrtnout Používat rubriky pro META klíčová slova. Název rubriky se pak vloží do klíčových slov postu. Rubriky by se ve většině případů neměly ani indexovat, kvůli riziku duplicitního obsahu, viz např.: http://forwpblogger.com/tutorial/settings-of-all-in-one-seo-pack-plugin/ sekce NOINDEX SETTINGS. Osobně doporučuji seo-servis moc nepřeceňovat ;o)

    #16986

    romansentej
    Participant

    Děkuji za informaci, jde mi spíše o to, že když řeším stránku přes seo-servis (ano vím, je to kravina, nevěřit, špatná nástroj a pod. už jsem slyšel, nicméně jako laikovi mi pomáhá v základech) tak při vložení rubriky magazínu jsou tam právě klíčová slová, které vlastně nejsou, teda rubrika je nemá. :-)

    Jinak opravdu děkuji

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti