KK Progressbar

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 12 let, 8 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1034

    n3s4
    Participant

    Zdravím, našel jsem zajímavý plugin KK Progress Bar, jenže pro něj nejsou žádné aktualizace a s WP 3.2.1 nefunguje.

    Prosím, je nějaká šance, že by se někdo, kdo umí programovat, chopil jeho úpravy aby byl funkční na verzi WP 3.2.1?

    #8636

    admin
    Keymaster
    Web

    Dostupná verze pluginu KK Progressbar 1.1.3 v oficiálním adresáři pluginů WordPressu je zdarma. Pokud chcete využívat nějaké další aktualizace, tak si musíte plugin koupit. Nejnovější prémiová verze je už 1.3.2 a vše by mělo v pořádku fungovat (jednou z uváděných oprav byla i nekompatibilita s WordPressem 3.1). Vzhledem k velmi příznivé ceně (8 dolarů, tedy cca 150 Kč) je to asi nejjednodušší řešení. Po jeho zakoupení budete mít všechny další aktualizace zdarma + přístup k podpoře.

    #8637

    n3s4
    Participant

    Aha, díky, ale cena 8 dolarů by byla dobrá, jenže tam chtějí uložit minimálně 20 dolarů, což už je pro studenta a za jeden plugin dost vysoká cena. Vyřešil jsem to jednoduše.. vždy když chci změnit u daného projektu procenta, využiju aktualizaci tabulky v databázi a je to :))

    #8638

    admin
    Keymaster
    Web

    Těch 20 dolarů je minimum pouze když chceš platit pomocí předplaceného kreditu (a cena je pak 8 dolarů). nebo můžeš plugin koupit rovnou bez kreditu a pak bude stát o dva dolary více, celkem tedy 10 dolarů. Osobně bych asi využil slevu, uložil 20 (či více) a vybral si ještě něco k tomu (plugin, šablona). Ale i těch 10 dolarů se ještě dá ustát. Ale pokud využíváš změnu přímo v databázi (a to nepříliš často), tak to může také fungovat. A když tě to začne štvát, tak si ho prostě koupíš :-)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti