Jiné rozhraní u nahrávání obrázku

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Jiné rozhraní u nahrávání obrázku

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  sjiamnocna a poslední změna je stará 10 let, 11 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3207

    Loxin
    Participant

    Ahoj,

    mám problém, když chci nahrát obrázek z počítače, nahraje se sice bez problémů, ale nemohu ho editovat tak, jak je to téměř v každém tutorialu. Zrátka po nahrání, se mě přesune do Knihovny médií a to je vše. Nemám možnost předtím editovat Caption, Description, Link URT, Alignment, Size a hlavně USE AS FEATURES IMAGES. Vůbec tam tuto nabídku nemám, pouze titulek, alternativní text a poznámky.

    Také mám omezenou nabídku nahrání obrázku pouze z počítače, chybí nahrání z URL.

    Nevím kde je problém, mám nejnovější WordPress a to rozhraní je prostě jiné než v tutorialech…

    Díky za každou radu.

    #15391

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Nejsem znalcem verzí WP, ale koplo mně to do hlavy a snad něco najdu –

    Po nahrání souboru je možné přidat informace které se k souboru (nebo ke způsobu zobrazení – alt, title) přímo vztahují. Caption (popisek) se přidává automaticky se vložením souboru do příspěvku (tzn. kliknete na tlačítko média v levém rohu editoru, vyberete soubor a dáte vložit do příspěvku), a při vkládání se vytvoří takový “obal” do kterého budou vloženy popisky. Během vkládání můžeš vložit velikost náhledu i odkazování na originál a podobně.

    USE AS FEATURES IMAGES se vkládá také přes editor (myslím, že jde o náhledový obrázek příspěvku) – zascrolluješ v editoru dolů a tam je oddělení náhledový obrázek – vybereš náhled a dáš použít jako náhledový obrázek, a je to. CAPTION a DESCRIPTION můžeš během vkládání vložit také, ale nejlepší je udělat to dříve, než obrázek vkládáš (přes knihovnu médií)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti