jak změnit umístění komentáře

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Čeština pro WordPress jak změnit umístění komentáře

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  standa a poslední změna je stará 12 let, 10 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #988

    standa
    Participant

    Na sránkách mi “přispivatel” napsal komentář ke stránce “ke stažení”. Ale komentář se týkal jiné stránky. Mám jako admin možnost změnit umístění komentáře?

    děkuji sanda

    #8419

    admin
    Keymaster
    Web

    Přesouvání komentářů není přímo součástí WordPressu, ale můžete použít nějaký plugin, např. Move WordPress Comments (nebyl už delší dobu aktualizován, ale měl by fungovat – slouží pouze pro přesouvání komentářů) a WP Ajax Edit Comments (rozsáhlejší plugin, kromě přesouvání komentářů umí i spoustu dalších zajímavých funkcí).

    #8420

    standa
    Participant

    Díky. Trochu to rozvedu. Mám stránky a někteří přispivatelé mi okomentovali jednotlivé stránky. Ajax umí přesunout k příspěvkům. Mám stránku “ke stažení” pak stránku “AA” a příspěvky někde jinde. Jak jsem už psal, ke stránce “ke stažení” je komentář. Ale v podstatě se týká “AA”. Chtěl jsem jej přesunout ale nabídl mi jen příspěvky. Když zadám v MoveID 78, což je id stránky AA, nenabídne mi “move”. A u Search nuc nenajde.

    Standa

    #8421

    neteyescz
    Participant

    Zdravím, ještě jsem narazil na zajímavý plugin:http://wordpress.org/extend/plugins/simple-move-comments/ a také jsem si přečetl o možnosti machinací v databázi, kde se jenom přepíše ID příspěvku u kterého je daný komentář a on se přesune(více na:http://www.tripwiremagazine.com/2010/06/4-ways-to-move-wordpress-comments.html).

    #8422

    standa
    Participant

    Díky, snad si poradím.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti