Jak zakomponovat sklik do wordpressu aby zobrazoval relevantní reklamy?…

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Čeština pro WordPress Jak zakomponovat sklik do wordpressu aby zobrazoval relevantní reklamy?…

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Lukenzi a poslední změna je stará 13 let.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #922

    neteyes
    Participant
    Web

    Ahoj,chtěl bych se zeptat jak zakomponovat reklamní systém sklik do systému wordpress.Používám twentyten a sklik ne a ne zobrazovat relevantní reklamu k článku.

    viz:http://www.neteyes.cz/clanky/testovaci-prispevek-pracka/

    Díky a omlouvám se za 2.založená témata za sebou:-)

    #8071

    Lukenzi
    Participant

    No relevantní reklamu ti bude zobrazovat k danému obsahu na stránce a nebude to samozřejmě hned. Seznam prvně musí svým botem pro sklik navštívit tvou stránku, zjistit co na ni vlastně je a podle toho se sklik rozhodne co ti tam bude servírovat za reklamu. Pro příklad napiš článek o psech a časem budeš mít v reklamě žrádlo pro psy, btw nevím jak je to přímo u skliku, ale jestli ten bot zjišťuje obsah webu stejně “rychle” jako bot pro vyhledávání od Seznamu tak hodně štěstí, jinak můj názor k tomu je, že pokud nemáš návštěvnost na webu několik tisíc UIP denně tak je ta reklama absolutně k ničemu…

    #8072

    Lukenzi
    Participant

    Jinak jak to vypadá s klíčovými slovy na té tvé stránce si můžeš prohlídnout třeba tady: http://seo-servis.cz/keywords-test-klicovych-slov/5390716 Z toho můžeš vidět, že dřív uvidíš reklamu na slova “testovací příspěvek” než na pračku :)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti