Jak vložit patičku?

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Lukenzi a poslední změna je stará 10 let, 10 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3420

    kolenc
    Participant

    Zdravím,

    předem se omlouvám, ale jsem úplný začátečník a nevím si rady. Mám šablonu Nimble a nemůžu přijít na to jak vložit do stránky patičku. Musím něco instalovat, nebo jak se postupuje? Už nevím jak dál a celý den hledání na netu mě nic nepřineslo.

    #15763

    admin
    Keymaster
    Web

    Těžko říci, šablon s názvem Nimble je několik, např. tato či tato. Jakou šablonu konkrétně používáte?

    A co máte na mysli větou “jak vložit do stránky patičku”? Patička aneb zápatí (anglicky Footer) je součástí každé šablony. Některé šablony ho mají snadno upravitelné, u jiných musíte upravit přímo soubor footer.php v adresáři s používanou šablonou.

    #15764

    kolenc
    Participant

    Zdravím, mám tu první co jste napsal. Jde mi o to, že chci do patičky vložit odkazy, které budou směřovat třeba na ceník, nebo na kontakty. Ale nemůžu přijít jak to vložit. Zkouším widgety a ani jeden neumožnuje to co chci ja :-(

    #15765

    Lukenzi
    Participant

    Zkoušel jste editovat ten soubor footer.php?

    #15766

    kolenc
    Participant

    Tak patička se mi podařila vložit. Druhý problem nastal, když chci aby v patičce byly odkazy. Třeba na služby, kontakty, nebo konkrétní stránku o produktech :-(

    #15767

    Karlinho
    Participant
    Web

    Tak sem napište, co tam vkládáte. Upravujete pořád ten stejný soubor footer.php ve vaší šabloně? Vložte sem jeho obsah.

    #15768

    kolenc
    Participant

    Jak jsem psal úplně na začátku, jsem mimo a nevím kde mám vzít něco.php :D

    Vím že se špatně vyjadřuju, ale neznám tento jazyk :)

    Zkrátka potřebuji vložit do patičky odkazy na různé stránky nebo přímo na texty. Např. Mám vytvořenou stránku s mobilními telefony, kde je htc, nokia 5110, 3310 atd.,atd… A do patičky chci vložit odkaz nokia 5110, na který když kliknu tak se mi zobrazí stránka kde je o ni napsáno víc.

    Prosím o trpělivost…

    #15769

    Lukenzi
    Participant

    V administraci je na levé straně menu. Kliknout na “Vzhled”, pak na “Editor” a na pravé straně kliknout na odkaz “footer.php”.

    Jenže patrně stejně nebudete vědět co s ním a určitě takhle něco pokazíte a protože pravděpodobně nemáte zálohu tak to bude nenávratně. Doporučil bych raději poprosit někoho kdo vám do patičky vloží funkci pro zobrazení menu. Do tohoto menu si pak v administraci můžete snadno přidávat odkazy na jiné články nebo stránky. Jde ale o trochu programování, takže bych to spíše řešil takhle.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti