Jak vložit klíčová slova do článku bez SEO Pluginu

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Jak vložit klíčová slova do článku bez SEO Pluginu

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Azifaral a poslední změna je stará 5 let, 11 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #35046

    samko33
    Participant

    Dobrý den,
    nevěděl by někdo, jak vložit klíčová slova do článku ve WordPress bez účasti SEO pluginu.

    Všiml jsem si totiž, že tuto funkci přestal nedávno jeden z nejčastěji užívaných SEO Pluginů Yoast podporovat. Vložit můžeme/te pouze 1 klíčové slovo. Vím, že existuje polemika nad tím, že jsou klíčová slova nebo nejsou důležitá. Já si myslím, že jsou. Proto to řeším.

    Pokud uživatel chce používat vkládání klíčových slov do článku, musí zaplatit za Premium verzi a to není zadarmo. Prachy, prachy a zase jen prachy promlouvají a mění dlouho zavedený plugin, který fungoval dobře. Teď už jen za peníze klíčová slova.

    Je možné vložit klíčová slova prostřednictvím nějakého pluginu či přímo do html? Prosím o jakýkoliv způsob/manuál/apod.

    Děkuji
    Jiří Samuel

    #35052

    Azifaral
    Participant
    Web

    Dobrý den,
    za prvé, to co píšete o tom, že šlo “vložit” více klíčových slov do YAOST SEO pluginu je nesmysl. Používám tento plugin už pěkně dlouho, konkrétně od verze 2, a ta možnost analýzy, abychom byli zcela přesní, pouze jednoho klíčového slova ve free verzi, tam je stále stejná. To je taky nejsilnější argument proč si pořídit premium verzi, právě pokud chcete analyzovat více klíčových slov v příspěvku.

    A to je ta druhá věc je to, že je naprostý omyl si myslet, že SEO pluginy mají nějakou možnost vložit do stránky jedno nebo více klíčových slov, tak jak vy si asi představujete. To bylo v dávných dobách internetu, kdy jste si vytvořil meta keywords, do něj nacpal desítky klíčových slov a google si na toto meta svým crowlerem sáhl a takto jste ten vyhledávač přesvědčil o tom, že vás má upřednostnit. Toto je už dobrých 10 let pryč, protože to logicky vedlo ke zneužívání od uživatelů, který uvedený meta natahovali na opravdu desítky nejrůznějších slov.

    Dnes analýza vyhledávače postoupila tak daleko, že tak trochu kašle na to, co mu uživatel “podsune”, protože i v tom google ví, že co user to “podvodník” :D. Analyzuje celou stránku, takže vy, pokud chcete uvedený příspěvek “klíčovat” na daný výraz a nebo dokonce nějaký “long tail”, tak tato klíčová slova musíte pečlivým způsobem uvést v nadpisu, následně v subtitulcích, rovnoměrně rozmístit v textu, popisku obrázku atd. A seo plugin vám bude sloužit k tomu, že přečte ten příspěvek stejně jako by jej přečetl google, respektive jakýkoliv jiný vyhledávač, a udělá vám analýzu nad tímto příspěvkem, zda jste to klíčové slovo správně použil, zda jste uvedené slovo už dříve nepoužil, což je také špatně, atd. Takže ta premium verze slouží k tomu, že tvoříte například velmi dlouhé a kvalitní články s rozsáhlejší tématikou, kde právě používáte více než jedno klíčové slovo a nejste si jistý zda jste je správně rozmístil a použil a ne k tomu, že google budete přesvědčovat o tom, že umíte do jednoho řádku napsat více slov. To by totiž uměl každý a pak by to SEO nebyla žádná věda.

    Takže pokud chcete odpověď na váš dotaz, tak bez seo pluginu můžete vložit do příspěvku kolik chcete klíčových slov, ale není dáno, že jste je tam vložil správně. Ale tuším, že to asi není to co jste chtěl slyšet. :)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti