Jak upravit velikost popisu u produktů?

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Jak upravit velikost popisu u produktů?

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  bjora a poslední změna je stará 10 let.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #18200

    bjora
    Participant

    Ahoj, pro někoho z vás to jistě bude hračka, pro mě oříšek. Používám TwentyTwelve šablonu s pluginem eCommerce Product Catalog by impleCode (http://postelematracerosty.cz/?al_product-cat=na-prodejne). U přehledu produktů to píše obrovská písmena. Chtělo by to zmenšit. V nastavení pluginu je toto nejmenší možné písmo.
    Děkuji mockrát za radu!

    #18201

    admin
    Keymaster
    Web

    Velikost je definována v kaskádových stylech (CSS), konkrétně v souboru wp-content/plugins/ecommerce-product-catalog/css/al_product.css:

    .grid .product-name {
    font-size: 20px;
    font-weight: bold;
    }
    
    .grid .product-price {
    font-size: 22px;
    }

    Název produktu je tedy tučně s fontem 20 pixelů a cena normálně s fontem 22 pixelů. Buď to budete muset upravit přímo v tomto souboru nebo spíše použijte soubor style.css v adresáři s použitou šablonou. Dalším řešením je pak plugin Jetpack a jeho součást “Custom CSS”.

    Mimochodem, plugin eCommerce Product Catalog vypadá zajímavě. A nastavení velikosti písma je někde v administraci? Možná se vztahuje k něčemu jinému…

    #18203

    bjora
    Participant

    Děkuji, už je to upravené. eCommerce Product Catalog v settings nabízí dvě velikosti písma. Tu, kterou jsem použila “malou” a pak ještě větší. Díky i za tip na Jetpack!

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti