Jak stáhnout šablonu

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 13 let, 3 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #824

    prckus
    Participant

    Mohl by mi nekdo poradit, jak stahnout sablonu?

    #7639

    rubik
    Participant
    Web

    Můžeš rovnou z administrace – Vzhled – Instalace šablon.

    #7640

    admin
    Keymaster
    Web

    rubik: Díky za rychlou odpověď!

    prckus: Získat šablonu lze nejlépe přímo v administraci, menu Vzhled – Šablony. Nahoře je vždy také záložka Nápověda, kde najdeš mnohé potřebné informace, cituji:

    Pokud si chcete prohlédnout nějaké další šablony, stačí kliknout na záložku “Instalace šablon” a dostanete se na stránku, kde můžete vyhledávat a prohlížet všechny existující šablony v oficiálním adresáři šablon pro WordPress. Šablony v tomto adresáři jsou sice navrhovány a vytvářeny nezávislými vývojáři, ale všechny mají všeobecnou veřejnou licenci GNU GPLv2 (General Public License, verze 2), stejně jako samotný WordPress. Stručně řečeno, tyto šablony můžete využívat zcela zdarma.

    A po přepnutí do záložky Instalace šablon je tam textů ještě více (i s odkazem na manuál):

    Šablony můžete vyhledávat podle konkrétního klíčového slova, autora či štítku, nebo je možné využít formulář s možností zaškrtnutí vybraných specifických požadavků na funkčnost šablony. Kromě toho si můžete třeba jen prohlížet Doporučené, Nejnovější či Naposledy aktualizované šablony. Pokud se vám nějaká šablona zalíbí, můžete si zobrazit možnou budoucí podobu vašeho webu pomocí Náhledu, nebo šablonu rovnou nainstalovat.

    Pokud jste si někde na internetu stáhli instalační balíček se šablonou v podobě .zip souboru na váš počítač, můžete ho na této stránce ručně nahrát do WordPressu a šablonu tímto způsobem nainstalovat (raději si ale ověřte, že šablona pochází z důvěryhodného a původního zdroje). Pokud narazíte na nějaký problém s automatickou instalací nebo se pro vaše účely z nějakého důvodu nehodí, můžete šablonu také nainstalovat “postaru”, a to zkopírováním celého adresáře se soubory šablony z vašeho počítače prostřednictvím FTP do adresáře /wp-content/themes.

    Takže šablonu nainstaluješ přímo v administraci WordPressu a najdeš ji buď v oficiálním adresáři šablon WordPressu nebo někde na webu (kde si stáhneš .zip soubor).

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti