Jak smazat soubor v cache?

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  gully a poslední změna je stará 6 let, 8 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #33462

    gully
    Participant

    Zdravím všechny,

    mám problém se smazáním souboru wp-content/plugins/sportspress-pro/includes/sportspress-assets/js/jquery.countdown.min-2.0.2.js, který mám v adresáři wp-content/cache/busting/1/ a který způsobuje problémy s funkčností některých pluginů. Předpokládám, že se jedná o soubor, který byl součástí pluginu The Final Countdown. Ten jsem odinstaloval, přesto se stále objevuje v uvedeném adresáři WordPressu. V příloze posílám diskuzi o problému pluginu The Countdown Pro, jehož funkčnost je uvedeným souborem narušena.

    Attachments:
    #33467

    admin
    Keymaster
    Web

    To je těžké, jaký plugin pro cachování používáte? Určitě tam bude mít nějakou možnost na celkové pročištění cache? Případně zkuste cachování zcela deaktivovat, ať ověříte, zda to je opravdu způsobeno cachováním. Zkoušíte anonymní okno prohlížeče, nenačítá se pouze v cache prohlížeče?

    #33469

    gully
    Participant

    Možná jsem přišel na to, jak to s tím skriptem bude. Je to skript, který používá jiný placený plugin SportPress Pro a jeho widget pro odpočet do začátku následujícího fotbalového utkání. Když ten skript vyprázdním, začnou před tím ovlivněné pluginy a widgety fungovat. U mě se jedná o TZ PlusGallery Pro a o Countdown Pro. Přestane ale samozřejmě fungovat zmiňovaný widget pro odpočet do začátku následujícího fotbalového utkání. Vytvořil jsem ticket na Themeboy (výrobce SportPress Pro pluginu) a doufám, že s tím něco udělají.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti