Jak NEZOBRAZIT stránku v menu?

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Jak NEZOBRAZIT stránku v menu?

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 12 let, 6 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1213

    Dobrý den, jsem WP samouk a podle toho to taky vypadá. Mám menu tvořené přímo z vytvořených stránek, ne jako widget menu. A potřebuji, aby si mi v menu nezobrazovaly podstránky. Ty chci mít na přísluštné nadřazené stránce vypsané jako aktivní linky. Když se mi v menu zobrazují i názvy podstránek, je menu strááášně dlouhé. Viz http://www.beagleclub.cz. Předem moc díky za radu nebo návod. hledala jsem, zda při tvorbě stránky není někde možhost zakliknutí zobrazovar/nezobrazovat v menu, ale nenašla.

    #9480

    admin
    Keymaster
    Web

    jakým způsobem stránky na webu zobrazujete? Máte tam nějakou vlastní funkci nebo používáte widget s názvem “Stránky”? Pokud používáte widget, tak by to mělo být vcelku jednoduché, stačí použít plugin Flexi Pages Widget, kterým nahradíte stávající jednoduchý widget “Stránky”. V jeho nastavení je pak možnost zobrazovat pouze podstránky relevantní ke konkrétní zobrazené stránce.

    Pokud tam ale máte nějakou vlastní funkci, tak to bude trochu složitější, protože ji budeme muset upravit. Našel jsem ale u nás na fóru několik podobných (bohužel nezodpovězených dotazů – ano, máme tam resty), takže můžeme zkusit popsat řešení rovnou pro všechny. Ale aby vám správně fungovalo, tak nám musíte nejdříve napsat stávající řešení. Patrně půjde o nějakou modifikaci funkce wp_list_pages(), ale nemusí to být pravidlem…

    #9481

    neteyescz
    Participant

    Zdravím,

    Já bych to řešil tak, že si v administraci vzhled>menu navolil, které stránky chci v menu zobrazit( Pokud tuto funkci šablona podporuje). Jinak platí separatistův návod.

    Neteyes.cz

    #9482

    admin
    Keymaster
    Web

    neteyescz: Tím se ale bohužel nevyřeší problém, aby byly vidět podstránky pouze u konkrétní zobrazené stránky.

    beagleclub.cz: Ještě jsem se díval na podrobnosti k uvedenému pluginu Flexi Pages Widget a vypadá to, že ani není třeba používat widgety, ale stačí vložit do šablony funkci flexipages() s příslušnými parametry, zejména pak show_subpages=2.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti