Jak mám řešit komentáře

Štítky: ,

Zvolené téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  Wity a poslední změna je stará 6 let, 8 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #33425

    Wity
    Participant
    Web

    Ahoj wordpressáci
    na mém webu http://rybicky.wity.cz jsem do teď používal klasické wordpress komentáře. Uživatelé se registrují, mají své profily a tak dále.

    Poslední dobou mě ale láka vyřešit komentáře pomocí facebooku. Jelikož se mi libí možnost upozornění na odpověď k vašemu komentáři přímo na vašem FB profilu. Což je u mě nyní nejspíš problém jelikož uživatelé se o odpovědi na jejich komentář nejspíše nedozví.

    Navíc od toho očekávám nárůst komentářů, protože budou moci přispívat i neregistrovaní uživatelé a bude jim stačit mít FB účet.. což mají “všichni”.

    Problém je v tom, že nechci přijít o ty komentáře, které již na webu pod články jsou. A že jich není málo. Tvoří další obsah webu, který se pro vyhledávače (aspoň doufám) také indexuje.

    Ptám se tedy co dělat. Existuje nějaká možnost migrace komentářů na FB ? (podle mě ne), nebo lze nějakým způsobem zanechat staré komentáře tak jak jsou .. zrušit možnost přidávat nové tímto způsobem a nové už pojedou pouze preš FB ? Nevím.

    take jsem viděl (myslim že to bylo na letemsvetemapplem.cz, že pokud jsem přidal komentář pod jejich sdílený čůánek na jejich FB stránce, tak byl rovnou vidět i pod článkem na webu. Nějakým způsobem se synchronizovali. Který plugin toto řeší ? :)

    Děkuji moc za pomoc. Snad to dáme nějak dohromady :D

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti