Jak docílit demo vzhledu

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 7 let, 11 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #27220

    AlexandraSiller
    Participant

    Ahoj, potřebovala bych pár rad do začátku. Vůbec si nevím rady, jak nastavit svou šablonu. Zakoupila jsem si šablonu The Voux a nejsem schopná s tím pohnout. Vůbec si nevím rady prakticky s ničím. Najde se zde někdo, kdo mne alespoň trochu navede. Nerozumí ani tomu proč vlastně ten můj blog není vůbec podobný tomu, který jsem si vybrala. Myslela jsem, že tam budu vkládat příspěvky a nic více. Zde je pro porovnání můj blog http://www.evelio.cz/magazine/ a takto měl vypadat http://themeforest.net/item/the-voux-a-comprehensive-magazine-theme/11400130.
    Děkuji za vaši ochotu

    Dobrý den, mám naprosto stejný problém a nemůžu s tím hnout na http://www.amkhamry.cz/new a šablona je sports cup z themeforest.
    I já moc děkuji za ochotu, jsem z toho zoufalá.
    AlexandraSiller

    #27227

    admin
    Keymaster
    Web

    Vypadá to, jak kdyby toto téma psaly dvě různé osoby s podobnými problémy?

    Obecně lze říci, že součástí placených šablon je většinou i podrobný manuál. Nejčastěji ho naleznete přímo v .zip balíčku se šablonou, složka se obvykle nazývá manual či docs. A pokud chcete docílit prezentované podoby demoverze, tak je často potřeba importovat defaultní obsah, který obsahuje různé zkrácené zápisy (shortcode), nastavení šablon stránek a další funkce. Ale občas je docela složité dohledat některé detaily a chce to podrobnější pochopení celé šablony.

    Případně se zkuste zeptat na nějaké detaily, třeba bude možné poradit, i když většinou asi budete muset kontaktovat přímo podporu autorů šablony…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti