import panoramatických fotografii 360°

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) import panoramatických fotografii 360°

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 6 let, 11 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #32539

    Petr Kvapil
    Participant

    Dobrý den,

    naistaloval jsem si plugin pr přidávání panaromatických fotografii 360°, ale když to zkousim pres plugin tím ze pridam url adresu jak pozaduje a vypisu nasledne vsechny okna, tak se mi zobrazi v editoru, ale kdyz dam zobrazit pak abych se podival, tak uz to pise chybu. zkousel jsem vse co se dalo, ale neco delam spatne.

    #32548

    admin
    Keymaster
    Web

    O jaký plugin konkrétně jde?

    Jakou chybu to píše? Je možné to někde vidět?

    #32551

    Petr Kvapil
    Participant

    Zdravim jestli muzete tak kouknete na http://www.world360.cz , stahnul jsem si plugin z nejkych stranek pokud ho uvidite na webu dobre pokud ne tak se musim prihlasit a rict vam nazev tedy

    #32574

    admin
    Keymaster
    Web

    Podle stránky tam máte plugin WP Flash, který patrně není kompatibilní s PHP 7. Buď si u hostingu přepněte na starší verzi PHP 5.6 (u Wedosu je to možné) nebo si budete muset najít jiný plugin (nebo to bude třeba opravit, viz chybová hláška).

    Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /data/web/virtuals/163221/virtual/www/domains/world360.cz/wp-content/plugins/wp-flash/wp-flash.php on line 30

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti