Hromadné přidání Štítku více Příspěvkům?

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Hromadné přidání Štítku více Příspěvkům?

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  zjesu a poslední změna je stará 6 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #34655

    wlashack
    Participant
    Web

    Zdravím, mám na webu větší množství Příspěvků, kterým bych teď dodatečně rád nastavil jeden společný štítek. Jde to nějak hromadně, abych to nemusel dělat ručně článek za článkem? Nedaří se mi na to samotnému přijít. Díky.

    #34656

    Azifaral
    Participant
    Web

    Dobrý den, na toto WordPress myslí :). V přehledu Příspěvků si označíte příspěvky, které chcete upravit (viz obrázek červená šipka) a pak si přepnete na buttonu Hromadné úpravy na Upravit (modrá šipka) a dáte Použít. Objeví se vám dialogové okno, kde můžete dělat hromadné úpravy nejrůznějšího typu, jako je přidání štítku, změna kategorie atd.

    #34662

    wlashack
    Participant
    Web

    Tak to moc díky, já tak nějak tušil, že tudy povede cesta, pokud existuje. Ale nenapadlo by mě ani ve snu, že nejdřív musím kliknout na Použít a až potom se mi zobrazí možnosti. Já se pořád snažil ty možnosti úprav najít už v tom, co mi to nabízí a odkaz Použít jsem vnímal jako finální potvrzení, kterým se to všechno aplikuje. Díky, funguje.

    #34724

    zjesu
    Participant

    Zdravím, mám opačný problém :-). Je možné hromadně odstranit štítek, nebo rubriku.
    Horlivostí jsem si smazal jednu rubriku => příspěvky, kde byla pouze tato jedna mi naskákaly do “nezařazených”. Přidám ji tedy znovu všem, ale rubrika “nezařazené mi u nich zůstává také. Jak ji hromadně dostat pryč? (stejně to funguje i u štítků)
    Díky.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti