Hledání vhodné šablony

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  sjiamnocna a poslední změna je stará 7 let, 8 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #28438

    VHR
    Participant

    Hledám WordPress šablonu na tvorbu stránky, která by byla vhodná pro turisťácký oddíl. Není to veselá činnost a jsem už z toho dočista zblblý. Tak mne napadlo, že by se dala vytvořit skupina stovky webových již standartně fungujících WordPressových stránek jenom na podívání jak která ta šablona reálně vypadá. Bylo by to reálné? Proč se tomu někdo nevěnuje? Vždyť to hledání vhodné šablony je hrozné.

    #28482

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Pokud to zasponzorujete, zaplatíte, myslím, že se někdo najde ;)

    Mimo to, takové možnosti již jsou – viz. oficiální repozitář wordpress.org/themes, kde po rozkliknutí na šablonu máte možnost “Náhled” (Preview) – ta zobrazuje poměrně dobře základ webu.

    Vždycky mne štvalo, že po instalaci šablona vypadá zcela jinak, než je na obrázku. Toho se asi jentak nezbavíme – jsou placené/neplacené verze šablon a mnoho nastavení, které teprve dělají šablonu tou konkrétní šablonou.

    Pro vyzkoušení funkcí šablony doporučuji vytvořit si testovací WordPress na vlastním počítači pomocí WAMP, případně ještě lépe vytvořit ji přímo na serveru v podsložce a tam testovat šablony.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti