Hláška tato stránka zpomaluje váš počítač

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Hláška tato stránka zpomaluje váš počítač

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 5 let, 2 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #36685

    jisk
    Participant

    Dobrý den,
    dnes se mi objevil problém při vytváření nového příspěvku. Pokud chci vytvořit nový příspěvek, administrátorské prostření se zasekne a nahoře se v liště prohlížeče objeví hláška: webová stránka zpomaluje váš prohlížeč – a co chci udělat, počkat nebo ukončit. Děje se to i při vytváření či úpravě stránek. Vše se zasekne nebo úplně spadne.
    Webové stránky fungují bez problému, problém je jen v administraci webu.
    Netušíte, co to brzdí, v čem by mohl být problém?
    Děkuji za vaše rady a pomoc.
    JiSk

    #36687

    admin
    Keymaster
    Web

    Jaký používáte prohlížeč? Zkoušel jste použít jiný prohlížeč? Nemůže být problém s prohlížečem nebo nějakým cachováním? Zkoušel jste použít anonymní okno prohlížeče (bez instalovaných doplňků)? Pokud se problém objevil až dnes, tak může souviset s něčím, co jste na webu dělal (např. nějaká aktualizace)?

    #36697

    jisk
    Participant

    Děkuji za pomoc. Tak problém zapříčinila poslední aktualizace pluginu TinyMCE Advanced. Po deaktivaci pluginu je to OK. Máte zkušenost s nějakým jiným pluginem na rozšíření základního vizuálního editoru WordPressu?
    Děkuji.
    JiSk

    #36700

    admin
    Keymaster
    Web

    A nestačí výchozí nový editor Gutenberg? Možná by zvládl i to, na co musel být dříve nějaký plugin. TinyMCE Advanced dostal nedávno novou verzi 5.0, tak je možné, že ještě nemá vychytané všechny chybky. Zkuste na to ale upozornit přímo autora pluginu…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti