Formuláře ve wordpressu

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  wifi_jirka a poslední změna je stará 12 let, 6 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1186

    wifi_jirka
    Participant
    Web

    Zdravím,

    rád bych nechal čtenáře občas něco vyplnit pomocí formulářů. Napříkladnapsat kus článku, ale i jiné věci.

    Nejdříve mně nadchnul plugin TDO mini forms, ale ověřeil jsem si že nefunguje korektně. Především když vytvářím formulář, tak jeho jednotlivé modifikované části se neuloží. Například v části “Content” se mi nakonec na reálném webu vůbec neprojevily změny u některých částí formuláře (např. default text). Zatímco v editaci vše vidím změněno, v klientské části se objevují původní hodnoty (třeba anglické popisky)

    A to už nemluvím o “Form hackeru”. Ten vypadal slibně, upravil jsem si vše podle potřeby, ale celý formulář se mi úplně rozhodil (nemyslím jako css apod. ale něco zůstalo opět nezměněno, něco vypadlo, něco se projevilo)

    Nemáte nějaký tip na lepší formulářový plugin ? ideálně něco co máte odzkoušeného (už mě pomaličku přestává bavit neustále testování, i když asi ještě pár řešení zkusím)

    Díky moc

    #9273

    sebin
    Participant

    Zkus “Contact Form 7”. Já jej na stránkách používám a zatím vše bez problémů,slušné možnosti nastavení a je v češtině…

    #9274

    admin
    Keymaster
    Web

    Plugin TDO Mini Forms je bohužel (zatím) “mrtvý” a s novými verzemi WordPressu se objevují stále další a další problémy. Pro formuláře je stále nejlepších několik pluginů, které jsme probírali zde. Pro každou funkci se ale hodí nejlépe jiný plugin, zkuste blíže popsat konkrétní záměr. Pro samostatné aplikace pak zejména doporučujeme framework Pods CMS.

    #9275

    wifi_jirka
    Participant
    Web

    Ahoj,

    jak jsem napsal – v podstatě potřebuju aby čtenáři formulářem vložili na web budoucí článek (tj nadpis, text, fotku, email.kontakt).

    Nicméně problematika mě zajímá i šířeji (zadávání v podstatě jakýchkoli položek)

    Samotné contact formy asi fungují relativně dobře – nějaké již bez problémů používám a vlastně o nich ani nevím (nejsou žádné potíže). Jenže on ten contact form je obecně celkem jednoduchá záležitost oproti opravdu kustomizovatelným formulářům typu TDO mini forms.

    Jsem aspoň rád, že se potvrdilo, že je to novou verzí Wordpresu. Moje testy totiž měly na různých verzích různé výsledky a už jsem nevěděl, čeho se chytit, i když nakonec je příčina celkem zjevná.

    Takže, pokud by šlo, zajímá mě mžnost, jak dostat do wordpressu články (i případně s fotkou), tak aby nebyli čtenáři uživateem RS.

    Případně mě zajímá, jak by se v rámci WordPressu dalo řešit vkládání inzerátů…

    Díky za ochotu a pomoc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti