Floating Social a CSS

Zvolené téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  neteyescz a poslední změna je stará 12 let, 1 měsíc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1491

    mt78
    Participant
    Web

    Mrkněte prosím na stránku klienta, např. http://www.studio32.cz/zubni-ordinace-klinika-studio32-pro-pacienty/vstupni-vysetreni/ přes IE, FF, Operu, Chrome a řekněte mi prosím, co je v CSS na tom floatovém prvku chybně, že se zobrazuje v prohlížečích jinak a čím bych to měl eliminovat. Na oplátku jej mohu poskytnout k testování se svými zlušenostmi. Díky předem.

    #10919

    neteyescz
    Participant

    Dobrý den,

    Toto je standartní “problém” tohoto pluginu. Budete si muset parametr “float” nastavit přímo v jeho pokročilém nastavení. Pro více informací jsem našel na anglickém fóru TOPIC.

    PS: V IE mi ještě úplně v levo na kraji vede oči text, který informuje o nenaistalovaném FlashPlayeru.

    S Pozdravem,

    Neteyes.cz

    #10920

    mt78
    Participant
    Web

    Misto odkaz na forum jste pane kolego poslal odkaz na stranky klienta. S tim FlashPlayerem jsem to take nepochopil. :/

    A v pokrocilem nastaveni pluginu uz nic neni. Ja mluvim o nedostatcich v CSS, ze nekde je ten prvek zobrazen korektne, treba ve FF, ale v IE je z prave strany nekoncici FB.

    #10921

    neteyescz
    Participant

    Aha, omlouvám se, ta chyba v odkazu bude patrně tím, že vše musím psát ručně v HTML. Jinak již chápu Váš dotaz. Daný problém je patrně způsoben tím, že je to plugin od zahraničních vývojářů, kteří patrně používají Facebook s notoricky známým textem “Like, který by se tam již vešel. Patrně by stačilo případně změnit nastavení jazyku na en_EN, odkaz by se tím zmenšil a již by se vešel. Stejný problém mám i já. Jinak by jste musel zashánout přímo do CSS pluginu a zde nastavit větší šířku.

    PS: Mě se to ve všech 3 prohlížečích zobrazuje stejně, tedy, až na IE, které to raději (údajně kvůli chybějícími Flashi) nezobrazí.

    #10922

    mt78
    Participant
    Web

    Mozna bych mel vyhovet zakanikovi a dat mu tam nejake male iikony na konec clanku, jaky byste mi doporucil osveceny, jednoduchy, nenarocny plugin? Postnete sem jeste ten puvodni chybejici odkaz?

    Mimochodem v IE9 je i counter FB roztezenej pod text clanku. Jaka je to CSS vlastnost, ze ve FF je to OK a v IE ne?

    #10923

    neteyescz
    Participant

    Tak pokud by Váš klient chtěl pouze ikony, pak doporučuji přečíst tento článek. Ikony se pak dají stáhnout jednotlivě a na internetu se jich pod FREE licensemi válí stovky… Dnes jsem ještě narazil na tyto stránky s pluginem, jež funguje podobně jako Vámi zmíněný, až na to, že zobrazuje místo tlačítek ikonky. Pokud chcete tlačítka, pak doporučuji mnou používaný plugin Twitter Facebook Social Share. Jinak odkaz bohužel nemám, z bezpečnostích důvodů se mi totiž nezaznamenává historie prohlížení, a tak Vám mohu pouze říci, že byl na tomhle webu.

    #10924

    mirekk
    Participant
    Web

    Mohlo by to být tohle?

    http://wordpress.org/extend/plugins/twitter-facebook-google-plusone-share/

    Malá věcná: neteyes: odkazům z vašich příspěvků chybí http:// a tím snaží se příspěvek najít na separatista

    #10925

    neteyescz
    Participant

    Mirekk: Díky, FF v nové verzi automaticky odebírá http:// a já ho tam pak nemám. Jinak, myslel jsem Vámi zmíněný plugin.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti