feed heuréka nezobrazuje všechny produkty

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) feed heuréka nezobrazuje všechny produkty

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  zjesu a poslední změna je stará 3 roky, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #39213

    miluska
    Participant

    Ahoj,
    prosím o pomoc… Pro zákazníka dělám eshop. Má 170 produktů, 92 skladem, ale feed (používám Váš plugin české služby v poslední verzi 0.6-alpha) pro heuréku mi zobrazuje jen 27 produktů… Nikde žádné zakázané nemám (ani kategorie). Povypínala jsem ostatní pluginy a nic. Ve functions.php mám zakončeno ?> (a bez volné řádky – pamatuji si, že to byl také dřív problém…). Takže už mě teď nic nenapadá… Mohu Vám poskytnout i přístup, kdyby jste byl tak moc hodný a zkusil mi pomoct. Ještě navíc jsem ten web podědila, takže nevím všechny záludnosti, které tam mohou být. Dělala jsem novou šablonu… Hosting je u Active24.

    Předem moc děkuji. Miluška

    #39214

    miluska
    Participant

    omlouvám se – vyřešení zde: Některé produkty byly ve dvou kategoriích, z nichž jednu (výprodej) jsem vyloučila z feedu… ale i to stačilo, že celý ten produkt nebyl ve feedu. I když byl ještě v kategorii, která povolená byla. Omlouvám se za holčičí zmatky :D

    #39216

    zjesu
    Participant

    Ahoj, díky za odpověď, může se hodit :-)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti