Fatal error po aktualizaci woocommerce.

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Fatal error po aktualizaci woocommerce.

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 7 let, 12 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #27105

    petrhampl
    Participant

    Dobrý den,
    prosím o radu, či pomoc. Starám se o stránky http://www.skrytesvety.com a aktualizoval jsem šablonu Virtue theme a Woocommerce na wordpresu. Místo e-shopu se mi objevuje fatální chyba:

    Fatal error: Call to undefined function wp_calculate_image_srcset() in /data/web/virtuals/88174/virtual/www/domains/skrytesvety.com/wp-content/themes/virtue/lib/custom-woocommerce.php on line 200

    Lze s tím, prosím něco dělat?
    Děkuji Petr Hampl

    #27106

    admin
    Keymaster
    Web

    Patrně budete muset ještě aktualizovat samotný WordPress, protože šablona obsahuje funkci, která je dostupná až ve WordPressu 4.4.x. Pokud ale web vůbec nefunguje (ani administrace), tak stáhněte kompletní instalační (anglický) balíček přímo z oficiálního webu a nakopírujte všechny soubory na FTP (nechte stávající soubory nahradit).

    #27107

    petrhampl
    Participant

    aktualizoval jsem a už to opět funguje. Děkuji.

    #27131

    kapondra
    Participant

    Ahoj, stal se mi právě stejný problém, háže mi to fatal error a nemůžu se už ani přihlásit přes admina, vůbec nevím co s tím dělat

    #27134

    admin
    Keymaster
    Web

    @kapondra: Popsal jsem to o kousek výše. Stáhněte si kompletní instalační balíček pro WordPress 4.4.2 přímo z oficiálního webu a nakopírujte všechny soubory na FTP (nechte stávající soubory nahradit). Nebo můžete ručně deaktivovat problematickou šablonu či plugin (viníka zjistíte podle konkrétní cesty v zobrazené chybě), a to přejmenováním příslušného adresáře šablony či pluginu na FTP. Potom můžete aktualizovat WordPress přímo z administrace a následně zase viníka přejmenovat a aktivovat.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti