Fatal Error – Kategorie

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 6 let, 8 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #33104

    Ettler
    Participant

    Při aktivace pluginu nemám možnost editovat kategorie produktů (vůbec se nezobrazí). Jen dole tato hláška. Co s tím? (Web běží na DIVI, šablona Nellie).

    Děkuji

    Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ceske_sluzby_xml_ziskat_globalni_hodnoty() in /www/hosting/daya.cz/www/wp-content/plugins/ceske-sluzby-master/ceske-sluzby.php:771 Stack trace: #0 /www/hosting/daya.cz/www/wp-includes/class-wp-hook.php(298): ceske_sluzby_xml_kategorie_pridat_pole('product_cat') #1 /www/hosting/daya.cz/www/wp-includes/class-wp-hook.php(323): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #2 /www/hosting/daya.cz/www/wp-includes/plugin.php(453): WP_Hook->do_action(Array) #3 /www/hosting/daya.cz/www/wp-admin/edit-tags.php(475): do_action('product_cat_add...', 'product_cat') #4 {main} thrown in /www/hosting/daya.cz/www/wp-content/plugins/ceske-sluzby-master/ceske-sluzby.php on line 771

    #33105

    Ettler
    Participant

    Tak chyba byla nejspíše ve spojení verze pluginu 0.6 alpha a plusinu Jetpack..

    #33149

    admin
    Keymaster
    Web

    Zajímavé, díky za nahlášení. Nemáte k tomu nějaké podrobnosti? Zkoušel jsem zapnout plugin Jetpack i České služby dohromady a na žádnou chybu jsem nenarazil, možná půjde o nějaké konkrétní nastavení (nebo i konflikt s dalším pluginem či šablonou)?

    #33156

    Ettler
    Participant

    Nejspíše šlo o kombinaci jetpacku spolu s šablonou pro DIVI. Jetpack mě zlobil na více místech, tak jsem ho odinstaloval úplně.

    #33160

    admin
    Keymaster
    Web

    Stejně je to trochu podivné, pokud by se to podařilo znovu reprodukovat, tak bych se na to rád podíval, mohl by to být nějaký skrytý bug :-(

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti