Fatal error

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 5 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #37044

    market_pat
    Participant

    Zdravím,

    po aktualizaci pluginů jsem se chtěla pustit do aktualizace WP na 5.1, ale bohužel:

    Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method WP_Error::has_errors() in /data/web/virtuals/200723/virtual/www/wp-admin/includes/file.php:1504 Stack trace: #0 /data/web/virtuals/200723/virtual/www/wp-admin/update-core.php(501): WP_Filesystem(true, '/data/web/virtu...', false) #1 /data/web/virtuals/200723/virtual/www/wp-admin/update-core.php(711): do_core_upgrade(false) #2 {main} thrown in /data/web/virtuals/200723/virtual/www/wp-admin/includes/file.php on line 1504

    Nyní už nemohu ani aktualizovat šablonu, jakýkoliv pokus o změnu vždy vypíše “Fatal error”, prosím o radu kde bude problém a jak ho odstranit.

    Předem díky

    #37048

    admin
    Keymaster
    Web

    Je možné, že některé nové verze pluginů už používají funkce z nového WordPressu, který ale ještě nebyl aktualizován a kvůli tomu dochází k chybě. Na druhou stranu si to myslím WordPress hlídá, aby k něčemu takovému nedošlo, takže možná konflikt se šablonou, těžko říci.

    Zkuste všechny pluginy natvrdo deaktivovat, a to přejmenováním adresáře wp-content/plugins a následně aktualizovat WordPress z administrace. POkud je problém v šabloně, tak přejmenovat i adresář se šablonou a automaticky bude aktivována základní šablona. Nebo můžete WordPress aktualizovat ručně a nakopírovat instalační soubory na FTP, což je asi možná nejbezpečnější způsob, stejně se na FTP dostat musíte…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti