Eshop se u někoho zobrazuje správně a u někoho ne – čím to je? Prosím o radu

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Eshop se u někoho zobrazuje správně a u někoho ne – čím to je? Prosím o radu

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 12 odpovědí. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  lukeluke a poslední změna je stará 6 let, 8 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 13. (z celkem 13)
  • Autor
    Příspěvky
  • #33237

    lukeluke
    Participant

    Zdravím,

    jedná se o eshop hubohealth.cz, u mě se zobrazuje všechno v pořádku.

    Více lidí však hlásí, že je eshop různě rozhozený – např. košík, nebo seznam produktů, nebo u jednotlivého produktu je nesmyslně roztažená fotka a další. Čím to může být? Já jsem to testoval na novém Chrome, Mozzile, i IE , u mě se zobrazuje vše naprosto v pořádku. Předpokládal jsem, že dotyční u kterých to nefunguje mají třeba starší verzi prohlížečů nebo tak něco.

    Může to být i něčím jiným?

    Prosím o radu.

    Díky moc.

    #33242

    lukeluke
    Participant

    Vám tady, se tento eshop zobrazuje v pořádku?

    Díky :) .

    #33251

    admin
    Keymaster
    Web

    Vcelku ano, nevidím tam žádný zásadní problém, jen horní menu je nějak nezarovnané a při přeblikávání horní lišty asi ne zcela ideální (viz screenshot), ale jinak je to asi v pořádku. Chtělo by to nějaký screenshot případné chyby, příčin může být více (rozdíl přihlášeného/nepřihlášeného uživatele, cachování, rychlost internetu, atd).

    #33253

    lukeluke
    Participant

    Díky za odpověď. O horním menu vím.

    Jednalo se chybu o které se zmiňovalo více lidí. Viz screenshot. U mě se vše zobrazuje v pořádku a příčítal jsem to jejich staršímu prohlížeči případně něčemu podobnému.

    Attachments:
    #33255

    lukeluke
    Participant

    U mě se to zobrazuje takto, v pořádku. viz screenshot

    Attachments:
    #33258

    lukeluke
    Participant

    Každopádně díky moc za ověření. Vypadá to, že i u Vás to snad funguje stejně jako u mě :) . Tak nevím co tam kdo měl za problém

    #33260

    lukeluke
    Participant

    Mám podezření, že chyba vzniká při zobrazení na velkých monitorech při velkém rozlišení. viz screenshot. Je tam pak takovýdle zmatek

    Attachments:
    #33265

    HiLow
    Participant
    Web

    Tak mě se eshop nezobrazuje správně ani v jednom prohlížeči(Chrome, Firefox, Opera, Edge …). Navíc co dělá ten cron v URL?http://hubohealth.cz/?doing_wp_cron=1500817619.4521150588989257812500

    Attachments:
    #33267

    lukeluke
    Participant

    Díky za odpověď. Jestli se můžu zeptat jaký máte monitor / rozslišení? Je to asi nesmysl, ale všímám si že mi píšou lidi o této chybě většinou s větším monitorem / rozlišením.

    Nemá někdo tušení čím to může být, že u někoho vzniká tato chyba v prohlížečích?

    U mě se zobrazuje eshop vcelku komplet v pořádku. Divím se čím to je, že u někoho je tam takový nepořádek. Vše je tam aktualizované apod.

    Eshop jsem předal už dál na import produktů, cron atd. Ale tuhle chybu v zobrazení bych tam rozhodně rád opravil.

    #33269

    zjesu
    Participant

    Zdravím, mám poslední Chrome, rozlišení 1920×1200 a podařilo se mi vyloudit pozoruhodný paskvil.
    Řekl bych, že v tom menu je příliš položek (vodorovně) a nepřizpůsobuje se. Možná tam dělá paseku i vyhledávací pole.
    Pokud dám okno na půl obrazovky, vidím jen 6 položek z menu, nikde žádný posuvník a na konci to překrývá vyhledávací pole.
    Když okno maximalizuji, vidím 10 položek, zase vyhledávací pole, opět bez posuvníku, takže vlastně netuším, jestli je těch 10 položek konečných.
    To vyhledávací pole mi vždy překryje poslední položku z menu.

    PS:
    Nedařilo se mi odeslat jeden obrázek a při opakovaném pokusu jsem zdubloval dva předešlé. Odstranit je nedokážu.

    #33293

    lukeluke
    Participant

    Díky moc za odpověď a za screeny. Jo jasně v tom menu je moc položek, vyřeší se to asi tím, že se některé dají pod jednu. Ale tím to myslím není, že se při větším rozlišení dělá na eshopu takový paskvil. Viz ty screeny v tom menší rozlišení – tam ty eshop ikony pro přihlášení apod. jsou. Třeba tento eshop http://huboperfumes.cz/ je stejný akorát na jiné téma, položek v menu je akorát. Ale při větším rozlišení ( 1920 x …. ) dělá podobný paskvil. Jsem i koukal jestli jsem tam neudělal nějaký zmatek já, ale vůbec nevím proč se to děje :-D . Je to pro mě úplně záhada …

    #33307

    admin
    Keymaster
    Web

    @lukeluke: Doplním ještě pár poznámek:

    – Používáte placenou šablonu WOWmall verze 1.1.4, ale dostupná už je verze 1.3.3, takže bych rozhodně zkusil aktualizovat, možná už byl problém opraven.

    – Také mi tam náhodně naskočilo v URL adrese /?doing_wp_cron jak to zmínil @hilow, takže i tady se děje něco nekalého.

    – Problém se zobrazením je opravdu u velkých rozlišení, zkoušel jsem to simulovat v Chrome a rozhodí se to, většinou podle výše uvedených screenshotů. Zkoušel jsem si ale zobrazit i originální demoverzi šablony v takto velkém rozlišení a problém tam nevidím, takže mě napadají pouze nějaké vlastní úpravy? Nezasahoval jste nějak do CSS? Jediné, co se mi tam ještě nezdá, že se v takto velkém rozlišení zobrazuje i u originální šablony malé mobilní menu (hamburger), což by mohlo web rozhodit (některé screenshoty tak vypadají)… Ale možná to mají schválně, těžko říci…

    – Dále bych zkusil nainstalovat neupravovanou šablonu na čistou instalaci WordPressu a uvidíte, zda tam jsou také nějaké problémy nebo je to způsobeno vlastními úpravami či možná i nějakým pluginem – zkoušel jste pro jistotu všechny deaktivovat?

    #33394

    lukeluke
    Participant

    díky moc všem :).

    Byla to starší verze šablony. Zkoušel jsem to na testovací doméně aktualizovat a už to jede snad v pořádku. Teďka to postupně dám na ty eshopy. V šabloně jsem prováděl nějaké změny sám, tak teďka po aktualizaci to pokoumám znovu. ale hlavně že to bude fungovat. Díky za tip! Ta aktualizace mě nenapadla :) .

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 13. (z celkem 13)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti