Emailing pro nové produkty?

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Deniodus a poslední změna je stará 11 let, 4 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2584

    Deniodus
    Participant

    Zdravíčko, můžu se zeptat, jaký subscribe plugin použít pro rozesílání emailů k novým produktům u e-shopu? Používám teď subscribe2 , ale ten odesílá pouze emaily pokud přidám článek a já články nepřidávám. Leda bych u každých nových produktů k nim udělal ještě články, což mi přijde zbytečně složitý. Přímo v template sem měl sice plugin přesně co by fungoval, ale ten odkazoval na nějakou angl stránku a bojím se že by se člověk neuměl ani zaregistrovat. A sám nevím, jestli sem to tam správně nastavil, tak sem ho radši vypnul a chtěl bych použít něco jednoduššího. PRostě zadat mail a přihlásit se k odběru. Díky moc za rady

    #13872

    admin
    Keymaster
    Web

    Jaký používáte plugin pro eshop? Jakou používáte šablonu (a co to bylo za zmiňovaný anglický plugin)? A jak by měl fungovat ten emailing? Pokaždé když vytvoříte nový produkt, tak odešle zájemcům email? Nebo jednou týdně všechny nově vytvořené produkty?

    #13873

    Deniodus
    Participant

    Ano jednou týdně vytvořené nové proukty a nebo při přidání do sekce sleva. Šablonu používám bellissima a plugin je subscribe2. Co se týče předchozího pluginu tak ten je součástí právě bellissima theme.

    #13874

    admin
    Keymaster
    Web

    A ještě jaký plugin používáte pro eshop? Nebo ho máte řešený pomocí stránek či příspěvků?

    #13875

    Deniodus
    Participant

    Aha to sem zapoměl zmínit pardon. Je to woocommerce. ta mi jede s tou sablonou jelikoz je konstruovana prave pro woocommerci.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti