Editace wo wordpress 5.0.3

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  OndraBM a poslední změna je stará 5 let, 3 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #36703

    duncan
    Participant

    Při editaci stránky ve wordpress 5.0.3 při použití jakéhokoliv editoru (WP edit, Gutenberg vč.interního) je prostor pro editaci omezen relativně úzkou oblastí uprostřed okna. Lze tuto oblast nějak nastavit ? Není to příjemné a proti režimu editace v nižších verzích je to určité omezení.

    #36726

    Lucie
    Participant
    Web

    Nový editor Gutenberg bohužel není z mého hlediska moc uživatelsky přívětivý, obávám se, že pokud jej budete používat, tak toto nikterak neovlivníte. Můžete si ale nainstalovat Klasický editor (Classic editor), který vrací editační rozhraní do starších verzí WP. Můžete si nastavit v menu Nastavení, jak chcete editor používat – např. vždy anebo mít možnost mezi editory přepínat.

    #36733

    OndraBM
    Participant
    Web

    Dobrý den, dovolím si navázat se svým dotazem: po kotrmelci s aktualizací WP, šablony, vrácením šablony na starší verzi a instalací Classic Editoru (protože Gutenberg je opravdu hnus všech hnusů a díky tomuto vláknu jsem se dověděl, jak se mu vyhnout, takže tímto děkuji) mi v editoru zůstal viset jiný font i jeho velikost, než co jsem měl původně.

    Prosím: KDE se dají nastavit parametry fontu editoru?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti