E-maily seskupeného produktu

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Moico a poslední změna je stará 6 let, 11 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #32256

    Moico
    Participant

    Po aktualizaci na Woocommerce 3.0.3 se mi změnil v e-mailech název produktů.
    Původně jsem měl: název seskupeného produktu → název jednotlivého produktu [Např.: “PE rukavice 100 ks (nepudrované, bílé transparentní) → L velikost (PENTL)”].
    Nyní mám pouze: název jednotlivého produktu [Např.: L velikost (PENTL)].

    Mohu nějak jednoduše upravit šablonu admin-new-order.php? Nebo jinak dosáhnout původního stavu? Nebo to spraví až nějaká následující aktualizace?

    Předem děkuji za pomoc

    #32277

    admin
    Keymaster
    Web

    Ano, jde o zamýšlenou změnu nové verze WooCommerce (nově může být každý produkt zařazen do různých seskupených produktů). V nějaké další malé aktualizaci by se tam ale měly vrátit nějaké podrobnější informace, podrobnosti zde.

    Podle ukázky produktů ale jde spíše a varianty a nikoli seskupené produkty?

    #32357

    Moico
    Participant

    Jedná se o seskupený produkt. Produkt s variantami jsem nezkoušel a nevím jak je na tom.

    #32358

    Moico
    Participant

    Po té velké aktualizaci mám ještě druhý problém s řazením seskupených produktů. Potřebuji je seřadit podle výchozího řazení (zvláštní řazení + název). Konkrétně se jedná o řazení podle velikostí XS, S, M, L, XL. Ať dělám, co dělám, řazení se nehne a je třeba XS, S, M, XL, L. Jinde jinak. Produkty mohu ručně přesouvat, měnit produktová čísla, názvy… Nebo i třeba dát řazení podle data v nastavení a u zveřejnění produktů dát správnou časovou posloupnost… Nic nepomůže. Hledal jsem i fulltextem jestli není někde zadaný jiný filtr na product_order, ale nikde nic. Pokud obnovím Woocommerci ze zálohy před 3.0.0, je vše OK.

    #32383

    Moico
    Participant

    Aktualizací 3.0.5 je problém řazení vyřešen.

    #32384

    Moico
    Participant

    Argument v onom fóru ohledně pojmenování produktů v e-mailech mi připadá nesmyslný. Nevymyslel jsem jednotlivý produkt, u kterého by vadilo předřazení názvu seskupeného produktu. Naopak jak mohu použít produkt, který má v sobě název jednoho seskupeného, v druhém seskupeném produktu? Jedině ho neustále přejmenovávat aby obsahoval názvy všech seskupených produktů ve kterých má být obsažený :(

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti