Dvojjazycny web

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Marp a poslední změna je stará 10 let, 8 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3460

    Marp
    Participant

    Klient chce dvojjazycny web, ale striktne odmita ruzne google translatory a pluginy, protoze kdyz videl vystup prekadu, tak se zhrozil. Je to umelec, hudebnik a zpevak a jezdi po celem svete.

    Veskere texty mam k dispozici jak v CZ, tak v EN a melo by to fungovat jen prepnutim pomoci ikony/vlajky v hlavicce webu.

    Pouzivam vzdy nejnovejsi verzi WP.

    Diky!

    #15898

    ScheRas
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    já ve svých projektech k plné spokojenosti jak mé, tak klientů, využívám plugin Polylang. Ovládání je naprosto jednoduché a intuitivní, při přidávání příspěvku stačí na jedno kliknutí přepnout do verze dalších jazyků. Pak stačí vložit widget do stránky, a plugin přesměrování a vše ostatní zařídí za Vás. Za bonus bych považoval, že je zdarma a že umožňuje překládat i různé fráze ve stránce (Chyby 404, nadpisy, podnadpisy, měnit formát data apod.).

    #15899

    Marp
    Participant

    Jde někde u tohoto pluginu ještě nastavit, aby při přepnutí z CZ do EN překládal i menu a widgety a ostatní věci na webu? Klient prostě požaduje český web a při přepnutí do angličtiny plně anglický web – ale nikoliv přeložený pomocí různých translátorů online.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti