Druhá měna u produktu v eshopu (woocommerce)

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Druhá měna u produktu v eshopu (woocommerce)

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Maro a poslední změna je stará 9 let, 5 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #20857

    Maro
    Participant

    Zdravím,
    nemůže, prosím, někdo poradit nějaké řešení pro přidání druhé měny u produktu v eshopu při použití pluginu Woocommerce. Nepodařilo se mi najít žádný plugin ani řešení, které by podobnou funkci umožnilo.
    Děkuji

    #20858

    admin
    Keymaster
    Web

    Není lepší mít i vícejazyčný obchod? Potom by to neměl být problém, protože WooCommerce má dobrou integraci např. s pluginem WPML.

    Ale i další měny by měly jít přidávat, našel jsem pluginy WooCommerce Custom Currencies (zdarma) a Currency Switcher for WooCommerce (placený, ale vypadá velmi dobře). Dejte prosím vědět, zda se zadařilo…

    #20877

    Maro
    Participant

    Děkuji, potřeboval bych aby se vedle CZK ceny zobrazovala cena v Bitcoin a zatím se nepodařilo. :-(

    #20955

    admin
    Keymaster
    Web

    Takže plugin WooCommerce Custom Currencies (zdarma) pro tyto účely nefunguje? Patrně jste ale našel další plugin Woo Display Additional Currency a související problémy se na fóru dále řeší zde.

    #20960

    Maro
    Participant

    WooCommerce Custom Currencies jsem zkoušel na více stránkách a někde mi druhou měnu zobrazuje a někde ne. Bohužel tam kde bych to potřeboval, tam se nezobrazí. Nepřišel jsem na to co plugin ovlivňuje. Verze WP jak jsem myslel na něj vliv nemá – zkoušel jsem u aktuální i 3.9.2.

    Co se týče Woo Display Additional Currency, tak tam po přejmenování funkce v souboru woo-display-your-currency.php sice bylo možné plugin aktivovat, ale při změnách nastavení jakéhokoliv pluginu, aktualizace příspěvku, jakákoliv akce, která měla souvislost se souborem option.php vyhodilo prázdnou stránku s chybovou hláškou.

    #20961

    Maro
    Participant

    Omlouvám se za předešlý zmatený příspěvek a prosím administrátora o smazání aby nemátl ostatní uživatele. Vzhledem k tomu, že jsem prošel hodně pluginů týkajících se měn, mám už v nich mírně řečeno chaos. :-)
    Oprava:
    WooCommerce Custom Currencies je plugin, který umožňuje upravovat symboly u měn a přidat do výběru vlastní měnu, ale zobrazení další měny na stránce produktu nezajistí.
    Co se týče Woo Display Additional Currency, tak tam po přejmenování funkce v souboru woo-display-your-currency.php sice bylo možné plugin aktivovat, ale při změnách nastavení jakéhokoliv pluginu, aktualizace příspěvku atd., tedy jakákoliv akce, která měla pravděpodobně souvislost se souborem option.php vyhodilo prázdnou stránku s chybovou hláškou.
    Jak jsem uváděl zde v příspěvku na některých webech mi přes chybovou hlášku při aktivaci bez problému funguje a zobrazuje vedle standardně nastavené měny další zvolenou, ale bohužel, na webu kde potřebuji, druhou měnu sice zobrazí, ale způsobuje výše zmíněný problém. Verze WP nemá vliv a konflikt s nějakým dalším pluginem jsem zatím nenašel.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti