Download systém

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 13 let, 9 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #677

    k0m1s
    Participant
    Web

    Zdravím,

    chtěl jsem se jen zeptat, zda by jste mi mohli poradit, jak udělám download systém podobný tomu, co mají např.zde na webu: http://www.wpskins.org/

    Hledal jsem v modifikacích, ale bohužel jsem asi na něj neměl štěstí a nenašel jsem ho. Dost bych něco takového potřeboval. Děkuji předem :)

    #7108

    admin
    Keymaster
    Web

    Pro podobné účely jednoduchý plugin asi ani neexistuje a budete si to muset doupravit podle svých potřeb. Potenciální možnosti řešení jsou asi dvě:

    1) Použít plugin pro správu souborů (např. WordPress Download Monitor). Vše si tam nadefinujete, ale jednotlivé položky budou soubory ke stažení a nikoliv klasické příspěvky, se kterými pak můžete libovolně manipulovat pomocí rubrik, atd.

    2) Proto je flexibilnějším řešením použití nových funkcí WordPressu 3.0 pro vlastní typy obsahu (podrobnosti), udělat si typ obsahu např. “Šablona” a nadefinovat příslušná pole (autor, popis, štítky, soubor ke stažení, počet stažení). Budete si ale muset sám napsat funkci pro počítadlo stažení přiřazeného mediálního souboru (.zip šablona) k příslušnému typu obsahu.

    A nakonec ještě použít nějaký plugin (např. Theme Switcher), který umožní čtenářům šablony rovnou na webu zkoušet (demo).

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti