diskuse mezi administrátory

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 12 let, 7 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1168

    Jirka84
    Participant

    Zdravím, marně se snažím nalézt plugin, který by mi umožnil jakousi formu diskuse mezi administrátory v administraci wordpressu. Představoval bych si to jako nějakou formu guestbooku, který by se zobrazil v administraci WP na nástěnce a povolaný uživatelský level by si tam mohl sdílet informace. Nebo něco na ten způsob. Existuje něco podobného? Díky za pomoc.

    #9182

    admin
    Keymaster
    Web

    Co přesně by to mělo umět? Má jít spíše o privátní fórum nebo nějakou formu chatu? Chcete sdílet informace (a uchovávat jejich historii) nebo i nějaké soubory? Podobných pluginů (pouze pro administraci) moc není a obávám se, že nebudou umět všechny požadované funkce, zkuste je prosím ještě upřesnit.

    Možná by ale stálo za zvážení použití něčeho zcela odděleného (Skype) nebo rovnou nasadit nějaké fórum (bbPress) či obdobu sociální sítě (BuddyPress, WP-Symposium).

    #9183

    Jirka84
    Participant

    admin: díky za rychlou odpověď. No stačil by chat, který by uchovával historii, možná by bylo lepší i něco jako minifórum, které by obsahovalo témata. Skype by to nevyresil – nepotrebuji program, ale zabudovat do webu diskusi pro lidi s potrebnym uzivatelskym levelem. Na ten BuddyPress a WP-Symposium jsem se dival, ale vypada to zbytecne komplikovane… stacil by mi obycejny chat v administraci.

    #9184

    admin
    Keymaster
    Web

    Jasné, dalších možností jsem ale moc nenašel…

    Asi nejlépe vypadá plugin s jasným názvem Chat, který je ale placený. Chatovat by asi také nešlo přímo v administraci, ale třeba na nějaké soukromé stránce “Chat pro adminy”. Cena je sice dost vysoká, ale mohli bychom zkusit plugin přeprodat výrazně levněji v rámci našich služeb (a dodělat češtinu).

    Dalším pluginem zdarma je Quick Chat, který vypadá a funguje podobně.

    Možná existuje i něco dalšího, ale letem světem jsem si toho nevšiml. Samozřejmě lze přidávat na Nástěnku i různé poznámky, ale většinou už pluginy neumí, aby je mohli další uživatelé komentovat…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti