Chybné formátování WP3 custom menu

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Chybné formátování WP3 custom menu

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 12 let, 11 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #973

    mt78
    Participant
    Web

    Zdar ve spolek. Mám dva weby s WP 3.1.2 a stejnou zaplacenou šablonou Wulcan. Ta používá pro vykreslování hlavního i patičkové menu cufun. Pokud nechám WP generovat menu automaticky, je vše v pořádku. Avšak pokud nastavím WP3 custom menu, poškodí mi to diakritiku v názvech odkazu i jejich atributu title. S jinou šablonou mi menu funguje správně, takže nepřisuzuji problem WordPressu, ale šabloně. Autor však tvrdí, že je vše vpořádku, že jsem si nevygeneroval v cufonu správně podoporu diaktritiky. Mě se to zdá ovšem jako blbost, neb při automatické generování, také s cufonem, je diakritika OK!

    Kontroloval jsem soubory šablony, jsou všechny v UTF8 formát DOS, databázi mám také UTF8, takže už nevím, kde je problém. Snad v nějakém javacriptu šablony nebo WordPressu? Zde jsou mé znalosti ale blízké nule :( Prosím o nápovědu co mám zkontrolovat, díky.

    #8327

    mt78
    Participant
    Web

    http://tatana.tuckova.eu/ – zde jsem WP3 custom menu vypnul

    http://www.tuckova.eu/ – zde je custom menu zapnuto a generuje chybu o které jsem psal výše. Díky za podněty.

    #8328

    admin
    Keymaster
    Web

    Zajímavé…

    Nadpis třeba na stránce je generován správně, ale v menu špatně, takže by to snad neměl být problém Cufónu (nebo je pro menu špatně použit). Zkontroloval bych pro jistotu v databázi, zda jsou položky menu uloženy ve správném kódování. Nemohl by to také dělat nějaký plugin? Potom je už třeba jen zkoumat zdrojový kód šablony, jak je Cufón do horního menu volán a sledovat, kde případně dochází k chybě. Vlastní menu generuje trochu jinou HTML strukturu než klasické menu ze stránek, což by ve spojitosti s voláním Cufónu mohlo způsobovat problémy. Šablonu nebo případně i přístupy do administrace WordPressu nám můžete poslat na testování na email pavelevap@separatista.net.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti