content/uploads

Zvolené téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  JKovac a poslední změna je stará 7 let, 2 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (z celkem 10)
  • Autor
    Příspěvky
  • #31259

    mishelle
    Participant

    Dobrý den. Z neznámého důvodu mi zmizela v tfp složka content/uploads, tudíž nelzou nahrávat obrázky, ani měnit pozadí…prostě nic. Složku jsem tedy sama vytvořila, ale ani to mi neuznal prohlížeč, a hlásil že je nějaká chyba. Nevíte někdo co s tím? přitom při vytváření stránek šly obrázky úplně normálně. Zde je odkaz na stránky, jestli je to potřeba – wwww.ddheraltice.cz
    Dík

    #31260

    mirekk
    Participant
    Web

    Jestliže na ftp nemáte složku wp-content/uploads, kde se tedy bere např. /wp-content/uploads/2016/12/ která normálně funguje?

    #31261

    mishelle
    Participant

    To je to co taky nechápu…prostě není – viz příloha; ale obrázky které tam byly použity hned při tvorbě tam zůstaly…

    Attachments:
    #31263

    mirekk
    Participant
    Web

    Když z administrace webu zkusíte nahrát nějaký soubor do Médií, jde to? Vidíte soubory v záložce Média?

    #31264

    mishelle
    Participant

    Ne. Ty nahrane vubec. Kdyz chci nahrat tak mi vyskoci hlaska ze neni kam ze chybi ten upload kdyz ji vytvorim tak mi to oznami ze je chyba ze asi nemam prava nebo nastala jina chyba

    #31265

    mirekk
    Participant
    Web

    Něco s webem v pořádku určitě není, protože sice zjistím, že používáte wordpress, ale už se nedá zjistit, jaké téma, ani jaké pluginy používáte. Dostanu hlášku:

    WordPress theme detected is called nevertheless, but no further details can be determined. It is probably a customized theme

    Zkuste deaktivovat vaši šablonu, smazat ji a znovu nainstalovat. Máte aktuální verzi wordpress 4.7.2 ? Dělala jste v poslední době nějaké změny, úpravy šablony, css…? Máte zálohu databáze z doby, kdy web fungoval? Pokud ano, obnovte databázi z té zálohy.

    #31266

    mishelle
    Participant

    Zkusim tedy nahrat wp znova. Krome prvotnich klasickych uprav jsem nic nedelala a od te doby pak jen pridavala text a obrazky. Aktualize zadna nebyla, ale mam pocit ze nejnovejsi wp jsem aktualizovala hned na zacatku.

    #31268

    mishelle
    Participant

    Takže jsem smazala kompletně stránky, stáhla si nový WP do pc a znova nahrála. Naistalovala, ale i přesto se mi obnovili data z původní verze, ač jsem nechtěla a uploads nejde pořád :-/
    Složka uploads sice v tfp je, ale nelze otevřít a v okýnku (viz příloha) naskakuje chybová hláška, tipuju že je to způsobeno tím, že i když jsem stránky kompletně smazala, tak se obnovili.

    #31271

    mishelle
    Participant

    a pro změnu nefunguje už vlastně nic. Ani nové stránky už nereagují :-/

    #31272

    JKovac
    Participant

    Dobrý den,

    já bych to viděl spíš na problém s hostingem. Zkuste kontaktovat svého správce a zeptat se, jestli neprováděl nějaké změny, případně nemá Vaši zálohu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (z celkem 10)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti